åreknuder-kirurgi

Kirurgi for åreknuder omfatter binde off (ligation) og fjerne (stripping) større vener. Kirurgi kan anvendes til behandling af åreknuder, hvis

Nogle mennesker vil måske have kirurgi til at forbedre samspillet mellem deres ben ser, selv om deres åreknuder ikke forårsager andre problemer. Kirurgi kan være hensigtsmæssigt i nogle tilfælde, så længe du ikke har andre helbredsproblemer, som gør behandlingen risikabelt.

Husk, at operation for åreknuder gjort kun for kosmetiske årsager (dvs. ikke er medicinsk nødvendigt) normalt ikke er dækket af en forsikring.

I nogle tilfælde kan en kombination af kirurgi og sclerotherapy anvendes til behandling af åreknuder. Sclerotherapy er en kirurgisk procedure, hvor en kemisk sprøjtes ind i venen, hvilket får vene til at lukke.

De åreknuder har ikke reageret på behandling i hjemmet og dine symptomer er generer dig; Du er bekymret over den måde åreknuder ser, og laserbehandling, radiofrekvens behandling, eller sclerotherapy er ikke sandsynligt, at forbedre deres udseende til din tilfredshed.