behandling

De behandlingsmuligheder for din knoglekræft er baseret på den type kræft du har, den fase af kræft, din generelle sundhed og dit s. Forskellige knogle kræft reagerer på forskellige behandlinger, og dine læger kan hjælpe med at guide dig i hvad der er bedst for din kræft. For eksempel er nogle knoglecancere behandlet med blot kirurgi, nogle med kirurgi og kemoterapi, og nogle med kirurgi, kemoterapi og strålebehandling.

Målet med operationen er at fjerne hele knoglekræft. I de fleste tilfælde drejer det specielle teknikker til at fjerne tumoren i et enkelt stykke, sammen med en lille portion af sunde væv, der omgiver den. Typer kirurgi anvendes til behandling af knoglecancer omfatter

Kirurgi

Kemoterapi er en medicinsk behandling, der bruger kemikalier til at dræbe kræftceller. Kemoterapi er oftest gives gennem en vene (intravenøst). De kemoterapi medicin rejse i hele kroppen.

Kemoterapi

Kemoterapi kan også anvendes i mennesker med knogle kræft, der har spredt sig ud over knogle til andre områder af kroppen.

strålebehandling

Strålebehandling bruger høj-drevne stråler af energi, såsom X-stråler, til at dræbe kræftceller. Under strålebehandling, du ligger på et bord, mens en speciel maskine bevæger omkring dig og sigter energi bjælker på præcise punkter på kroppen.

Strålebehandling, typisk gives sammen med kemoterapi, bruges ofte før en operation. Dette kan øge muligheden for, at amputation ikke vil være nødvendig.

Strålebehandling kan også anvendes til personer med knoglekræft, der ikke kan fjernes med kirurgi. Efter operationen, kan strålebehandling anvendes til at dræbe eventuelle kræftceller, der kan blive tilbage. For mennesker med fremskreden knoglekræft, kan strålebehandling hjælpe med at kontrollere tegn og symptomer, såsom smerter.

besøge din læge