behandling – airplane øre

Medicin

Self-care behandlinger

Kirurgi

For de fleste mennesker, fly øre normalt heler med tiden. Når symptomerne fortsætter, kan det være nødvendigt behandlinger til at udligne trykket og lindre symptomerne.

Din læge kan ordinere medicin eller henvise dig til at tage over-the-counter medicin til at kontrollere forhold, der kan forhindre de eustakiske rør i at fungere godt. Disse lægemidler kan omfatte

For at lette ubehag, kan du ønsker at tage et NSAID, såsom ibuprofen (Advil, motrin IB, andre) eller naproxen natrium (Aleve, andre), eller en smertestillende smertestillende, såsom acetaminophen (Tylenol, andre) .

Med din narkotikabehandling, vil lægen bede dig om at bruge en egenomsorg metode kaldet Valsalva manøvre. For at gøre dette, du knibe næseborene lukket, lukke munden og forsigtigt tvinge luft ind i bagsiden af ​​din næse, som hvis du blæse din næse. Når medikamenter har forbedret funktion af de eustakiske rør, kan brug af Valsalva manøvren tvinge rørene åbne.

Kirurgisk behandling af en flyvemaskine øre er sjældent nødvendigt. Dog kan din læge foretage et snit i din trommehinden (myringotomy) til at udligne lufttryk og afløb væsker.

Alvorlige skader, såsom en bristet trommehinde eller sprængte membraner i det indre øre, som regel vil helbrede på egen hånd. Men i sjældne tilfælde kan kirurgi være nødvendig, for at reparere dem.