behandling – kemo hjerne

Betjening af andre årsager til problemer med hukommelsen

At lære at tilpasse sig og håndtere hukommelse ændringer

Medicin

Alternativ medicin

Det er ikke klart, hvad der forårsager kemo hjernen, og ingen helbredelse er blevet identificeret. I de fleste tilfælde kræft-relaterede problemer med hukommelsen er midlertidige, så behandling fokuserer på at håndtere symptomerne.

Ingen standard behandling er udviklet til cancer-relaterede problemer med hukommelsen. Fordi symptomer og sværhedsgraden varierer fra person til person, kan din læge hjælpe dig med at udvikle en individualiseret tilgang til coping.

Kræft og kræftbehandling kan føre til andre forhold, såsom anæmi, depression, søvnproblemer og tidlig menopause, som kan bidrage til problemer med hukommelsen. Styring disse andre faktorer kan gøre det nemmere at håndtere disse symptomer.

En neuropsykolog, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling forhold, der påvirker hukommelse og tænkning, kan skabe en plan for at hjælpe dig med at håndtere kemo hjernen symptomer. Læger undertiden henvise til dette som kognitiv rehabilitering eller kognitiv oprydning.

At lære at tilpasse sig og håndtere hukommelse ændringer kan indebære

Ingen medicin er godkendt til behandling af kemo hjernen. Men medicin er godkendt til andre betingelser kan overvejes, hvis du og din læge er enige de kan tilbyde nogle fordele.

Medicin, der undertiden anvendes i mennesker med disse symptomer omfatter

Flere undersøgelse er nødvendig for at forstå, hvordan eller om disse stoffer kan være nyttige for mennesker med disse typer af problemer med hukommelsen.

Nogen alternativ behandling har vist sig at forebygge eller helbrede kemo hjerne. Hvis du er interesseret i at prøve alternative behandlinger for dine symptomer, diskutere de risici og fordele med din læge.

Alternative behandlinger for andre typer af problemer med hukommelsen er også udråbt som nyttigt for kemo hjernen, såsom