bruge CT-scanning til at diagnosticere hjertesygdomme

Et hjerte edb tomografi (CT) scanning, også kaldet calcium -Score screening hjerte scanning, er en test anvendes til at påvise kalkaflejringer findes i aterosklerotisk plak i kranspulsårerne af hjertesygdomme patienter. State-of-the-art edb tomografi (CT) metoder, som denne, er den mest effektive måde at opdage koronar forkalkning fra åreforkalkning, før symptomerne udvikler sig. Mere koronar calcium betyder mere koronar aterosklerose, hvilket tyder på en større sandsynlighed for en betydelig indsnævring et sted i koronar system og en højere risiko for fremtidige kardiovaskulære problemer.

En plantebaseret kost kan være godt for dit hjerte; Hvis du spiser det meste eller kun frugt, grøntsager, nødder, bønner, fuldkorn, og kød erstatninger som soja, kan du klippe dine odds for at få hjertesygdomme, højt kolesteroltal, forhøjet blodtryk, og type 2-diabetes, sammenlignet med et kost, der indeholder meget mere kød; Der er mange forskellige typer af plante-baserede kost. De tre mest almindelige Ar; Vega; Ingen animalske produkter som kød, æg eller mælkeprodukter ….

Din læge kan også bestille en koronar CT angiogram (CTA) til at se direkte på arterierne i hjertet. Med CTA, er billeder af dine kranspulsårerne lavet. Dette er jævnligt udført i tillæg til et hjerte CT-scanning nu.