bruge motion til at lette lændesmerter

Når det føles som om nogen holder en blæselampe til nederste del af ryggen eller tramper på din ryg, chancerne er du hellere vil kravle i seng og dvale end ramte gym.

Så hvad øvelser kan hjælpe din rygsmerter? Styrkelse og strækøvelser hjælpe med at holde muskler, led, ledbånd og diske, der understøtter din ryg smidig og sund.

Faktisk er en undersøgelse viste, at mænd og kvinder med kroniske lændesmerter, der arbejdede med vægte fire dage om ugen havde 28% færre smerter og 36% mindre handicap end folk, der ikke udøver så ofte.

Ifølge forskning, styrketræning og udspænding kan være den mest effektive lave rygøvelser.

Styrketræning øvelser kan hjælpe dig med at opbygge stærkere muskler, især de centrale muskler i abs, lænd, bækken og hofter, som understøtter din ryg. Isometrisk øvelser, hvor du kontrakt musklen og holde det (for eksempel ved at trykke mod en væg) kan være lettere end at løfte vægte for nogle mennesker med lændesmerter. Tilføjelse en træningsbold til din rutine kan hjælpe med at stabilisere din kerne, mens du træner. En særlig form for motion, der styrker og hjælper dig med at få mere kontrol over din trunk muskler (kaldet motorisk kontrol øvelser) ser ud til at være særligt godt for bekæmpelsen af ​​lændesmerter og invaliditet. Det er fordi disse øvelser er mere funktionel for den måde du bevæger dig med dagligdagen.

Strækker holder dine muskler og led mere fleksible, så du er mindre tilbøjelige til at skade dem. Det kan også lindre stramme pletter i ryggen og andre steder i kroppen, og forbedre din vifte af bevægelse. Husk at bevæge sig langsomt ind og ud af hver strækning, mens vejrtrækning dybt. Forsøge at holde hver strækning i mindst fem sekunder. Aldrig strække forbi dine grænser. Hvis det gør ondt, stop.