der får allergi?

Allergier Trends

Allergi kan udvikle sig på alle alderstrin, måske endda i livmoderen. De forekommer almindeligt hos børn, men kan give anledning til symptomer for første gang i voksenalderen. Astma kan vare hos voksne, mens nasal allergi tendens til at falde i alderdommen.

Allergier påvirker mere end 50 millioner mennesker i USA – de fattige sjæle, der sniffle, nyser og få alle tilstoppede op, når ansigt til ansigt med allergenet (eller allergener), der satte dem ud; For mange, allergier er sæsonbetonet og mild, kræver intet mere end at få ekstra væv eller tage en decongestant lejlighedsvis. For andre allergi er en kendt fødevare, og så længe de undgå fødevaren, ikke noget problem; Men for legioner af andre voksne, allergi er så alvorlige det forstyrrer …

Selvom du kan arve tendensen til at udvikle allergi, kan du faktisk aldrig har symptomer på allergi. Du har heller ikke nødvendigvis arver de samme allergi eller de samme sygdomme som dine forældre. Det er uklart, hvad der bestemmer hvilke stoffer vil udløse en reaktion i en allergisk person. Derudover hvilke sygdomme kan udvikle eller hvor alvorlige symptomerne kan være er ukendt.

En anden væsentlig brik i allergi puslespillet er miljøet. Det er klart, at du skal have en genetisk tendens og udsættes for et allergen for at udvikle en allergi. Derudover mere intens og gentagne eksponering for et allergen og tidligere i livet den forekommer, jo mere sandsynligt er det, at en allergi udvikler sig.

Der er andre vigtige påvirkninger, som kan være forbundet med allergiske tilstande. Nogle af disse omfatter rygning, forurening, infektion og hormoner.

KILDE

Academy of Allergy, Asthma & Immunology.