der har brug for en sove undersøgelse?

Din læge kan ikke registrere en søvn problem under en rutinemæssig kontor besøg, fordi du er vågen. Derfor bør du lade din læge, hvis du eller et familiemedlem / sleep partner tænker du måske har en søvn problem.

For eksempel, tale med din læge, hvis du

Din læge kan være i stand til at diagnosticere en søvnforstyrrelse baseret på din søvn tidsplan og vaner. Men han eller hun også kan have behov for resultaterne fra søvn undersøgelser og andre medicinske tests for at diagnosticere en søvnforstyrrelse.

Relaterede direktørs Message

Søvnundersøgelser ofte bruges til at diagnosticere søvnrelaterede respirationsforstyrrelser, såsom søvnapnø. Tegn på disse lidelser omfatter højt snorken, gispende, eller kvælning lyde, mens du sover eller pauser i vejrtrækningen under søvn.

Andre almindelige tegn og symptomer på søvnforstyrrelser omfatter følgende

Mange af de samme tegn og symptomer på søvnforstyrrelser kan forekomme hos spædbørn og børn. Hvis dit barn snorker eller har andre tegn eller symptomer på søvnproblemer, tale med hans eller hendes læge.

Hvis du har haft en søvnforstyrrelse i lang tid, kan du ikke mærke, hvordan det påvirker din daglige rutine. Ved hjælp af en søvn dagbog, som den findes i “Din Guide til sund søvn,” kunne være nyttige.

Din læge vil hjælpe dig med at beslutte, om du har brug for en søvn undersøgelse. En sove undersøgelse giver din læge for at observere søvn mønstre og diagnosticere en søvnforstyrrelse, som derefter kan behandles.

Visse medicinske tilstande har været knyttet til søvnforstyrrelser, såsom hjertesvigt, nyresygdom, forhøjet blodtryk, diabetes, slagtilfælde, fedme og depression.

Hvis du har eller har haft en af ​​disse betingelser, så spørg din læge, om det ville være nyttigt at have en søvn undersøgelse.

Søvnforstyrrelser og utilstrækkelig søvn: Forbedret sundhed gennem forskning