din diabetes workout plan: at komme i gang, og stikning med det

Diabetes Trends

Du har hørt det en million gange: Motion er virkelig vigtigt, især da du har diabetes. Selv hvis du ved, det er sandt, nogle gange tager det mere end det at få motiveret, selv om.

Have diabetes betyder ikke, du nødt til at give op hver stykke brød eller fad af pasta. Du kan stadig nyde fødevarer fremstillet med korn, så længe du gør dem hele korn; Fuldkorn er fyldt med fiber, som kan hjælpe med at sænke dit kolesterol og reducere din hjertesygdomme risiko. Fiber forsinker fordøjelsen og optagelsen af ​​kulhydrater og kan ikke hæve dit blodsukker så hurtigt som raffineret korn. Og fordi fuldkorn hjælpe du føler dig bedre i længere tid, kan de hjælpe dig med at administrere din vægt.

Spørg din læge eller sygeplejerske, hvilke aktiviteter der er bedst for dig, og hvor intense de bør være.

Cranking op løbebåndet eller rammer de tunge vægte lige væk er ikke en god idé, hvis du ikke har udøvet i et stykke tid, eller nogensinde. Det kan endda være farligt. Hvis du tager insulin eller andre diabetes medicin, kan fysisk aktivitet gøre dit blodsukker til at falde for lavt.

Og hvis du har andre sundhedsmæssige problemer fra diabetes, ligesom hjertesygdomme eller højt blodtryk, der kan være nogle former for motion du bør undgå helt.

Figur ud en rutine – dagene, gange, og længden af ​​din træning sessioner. Hold en log over din træning og dit blodsukker, også.

Det vil hjælpe dig med at spore dine fremskridt og se, hvordan din træning gør en forskel. Det vil også gøre dig mere ansvarlige for gange du går glip af en session, eller når du måske ikke har gjort nok. Og du kan begynde at se mønstre, ligesom dage, gange eller former for motion, der fungerer bedre for dig.

Men du behøver ikke sætte mål, du ved, du ikke kan opfylde. Hvis du aldrig har været i stand til at vågne op tidligt at tilbringe en time på gym før arbejde, bør der ikke være din plan nu. Læger anbefaler 30 til 60 minutter af moderat til kraftig aktivitet næsten hver dag, men du behøver ikke at finde tid til at gøre det hele på én gang. Bryde det op i 10- eller 15-minutters sessioner.

Og belønne dig selv, når du møder dine mål! Splurge på nogle nye workout tøj, en massage eller flere sange til din afspilningsliste.

At være aktiv behøver ikke at betyde snøring nye sneakers og tilmelding til et maraton. Start med et enkelt trin. Walking er mindre anstrengende og sikkert for de fleste mennesker med diabetes. Derfra kan du arbejde dig op til mere intens motion.

Der er også nemme måder at tilføje bevægelse til de ting, der allerede fylder din travle dag.