dit barn og tandlæge den – emne oversigten

Oral Health Trends

Et besøg hos tandlægen kan være en skræmmende ting for børn. De lugte, de redskaber, lydene og den stor person med masken kan alle forstyrre et barn. Når du vælger en tandlæge til dit barn og forberede ham eller hende til et besøg, så tænk på følgende for at gøre besøget så behageligt som muligt.

Pediatric tandlæger specialiseret i pleje af spædbørn «, børne- og teenagere ‘tænder. De har 2 til 3 år mere uddannelse for at opfylde de særlige behov i disse aldersgrupper. De har særlig uddannelse i at gøre børn føler sig godt tilpas og kan have kontorer designet til børn. Uanset om du bruger en pædiatrisk tandlæge til dit barn, stille følgende spørgsmål kan hjælpe dig med at vælge den rigtige tandlæge

Tandlægen er “chairside måde” er også vigtigt

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

Hvilke erfaringer har tandlægen har med børn; Er kontoret sat op for børn? For eksempel har det børnetegninger på væggen, magasiner for børn i venteværelset, og mindre møbler? Du vil måske besøge kontoret for at se, hvordan det ser ud; Er tandlægen klæde den del? Vil han eller hun bære noget, der sætter barnet mere tryg? For eksempel, hvis tandlægen bærer en ansigtsmaske med børns illustrationer snarere end en hvid ansigtsmaske, kan det hjælpe slappe barnet; Er tandlægen tilbyde særlige programmer for børn? Medlemskab i “Ingen Cavity Club” eller “Tooth Tots” kan gøre et besøg synes mere sjov; Hvis tandlægen har audio hovedtelefoner, gør han eller hun har børns materiale; Er tandlægen tillade dig at være til stede under behandlingen? Dette kan være vigtigt med unge børn. Men ældre børn og teenagere måske foretrække at være på egen hånd.

Hvordan tandlægen sætte har barnet tryg? Teknikker, at nogle tandlæger bruger omfatte “Tell-Show-Do”, hvor tandlægen shows og navne en dental instrument, viser, hvordan det fungerer, og fortæller, hvad den gør, og derefter bruger det med barnet. Nogle tandlæger vil parre børn af samme alder. De vil arbejde med en genert eller bange barn og et barn, der bliver brugt til tandlægen på samme tid; Hvordan tandlægen starter eksamen? Mange tandlæger vil starte med noget let, såsom “Lad os tælle dine tænder” eller gør det en gætteleg. Din tandlæge kan også bede dit barn til at tegne et billede af hans eller hendes mund eller en “rådden” tand til at begynde besøget. Dette hjælper sætte dit barn på lethed; Er tandlægen rose barnet? At sige noget godt eller give en belønning, når barnet gør noget “rigtigt” hjælper med at gøre et besøg hos tandlægen mere positiv; Hvordan tandlægen behandle problemer? Børn sommetider uartig under et besøg. Tandlægen kan være nødvendigt at tage skridt til at forebygge skader. I denne situation, den første ting at gøre, er at tale roligt og fast til barnet. Hvis dette ikke stoppe barnet, eller hvis barnet har brug for at være fysisk holdt tilbage, bør du vide på forhånd, og måske hjælpe. Hvis du føler dit barn kan virke op, så tal med din tandlæge på forhånd om hvordan man skal håndtere situationen.