forståelse Graves ‘sygdom – behandling

Kvinders sundhed Trends

Selvom Graves ‘sygdom kan diagnosticeres ud fra resultaterne af en eller to prøver, kan lægen bruge flere metoder til dobbelt-tjekke resultaterne og udelukke andre lidelser. En analyse af dit blod vil vise, om niveauet af to hormoner – fri thyroxin (gratis T-4) og triiodothyronin (gratis T-3), som produceres eller reguleres af skjoldbruskkirtlen – er højere end normalt. Hvis de er, og hvis niveauet af thyreoidea -stimulating hormon (TSH) i blodet er unormalt lave, er du hyperthyroid, og Graves ‘sygdom er den sandsynlige årsag. Blodanalyse kan også detektere tilstedeværelsen af ​​det unormale antistof associeret med Graves ‘sygdom, men denne test er noget dyrere og generelt ikke nødvendig.

For at bekræfte en diagnose af Graves ‘sygdom, kan din læge foretage en radioaktivt jod optagelse test, der viser, om store mængder jod indsamler i skjoldbruskkirtlen. Kirtel nødt iod til at gøre skjoldbruskkirtelhormoner, så hvis det er absorberende usædvanligt store mængder af jod, det naturligvis producerer for meget hormon.

Læs mere om Graves ‘sygdom

Basics

Symptomer

Diagnose og behandling

Hvis svulmende øjne (kaldet exophthalmos) er den eneste symptom, vil lægen sandsynligvis køre blodprøver for at tjekke for hyperthyroidisme, da dette øje lidelse ikke altid relateret til Graves ‘sygdom. Lægen kan også evaluere øjenmuskler bruger ultralyd, en CT-scanning eller magnetisk resonans imaging (MRI). Tegn på hævelse i et af disse tests vil gå sammen med diagnosticering af Graves ‘sygdom.

Hvis du har Graves ‘sygdom, eller endda mistanke om, at du har det, bør du have en professionel diagnose og, om nødvendigt, en behandling plan, der passer netop din tilstand. Selvom sygdommen er forankret i et funktionssvigt immunsystemet, målet med behandlingen er at genoprette thyroideahormonniveauerne til deres korrekte balance og til at lindre ubehag.

Konventionel medicin for Graves ‘sygdom