forståelse sygesikring – emne oversigt

Sygesikring hjælper du betaler for din sundhedspleje omkostninger. Under forsikring kan hjælpe med at beskytte dig mod høje medicinske omkostninger, og det kan hjælpe med at dække udgifter, hvis du har brug for uventet pleje. Det kan også gøre det lettere at få rutinemæssige lægebesøg og forebyggende pleje. Forsikring undertiden med til at betale recept medicin omkostninger.

Sygesikring betaler nogle, men ikke alle, af dine medicinske omkostninger. Nogle planer betale flere af dine omkostninger end andre.

Mange mennesker får en sygeforsikring plan gennem deres arbejde. Arbejdsgiveren hjælper ofte betale for planen. Nogle mennesker køber sygesikring på egen hånd, direkte fra et forsikringsselskab, snarere end at få en plan gennem en arbejdsgiver.

Den overkommelige Care Act giver en markedsplads for folk at kigge efter og sammenligne sygesikring planer.

Den amerikanske regering giver sygesikring for folk, der kvalificerer sig, såsom seniorer, personer med visse handicap og helbredsproblemer, og nogle mennesker med lave indkomster. Medicare og Medicaid er statslige forsikring programmer, der hjælper betale visse lægeudgifter for folk, der er støtteberettigede.

Der er forskellige former for sygeforsikring planer at vælge imellem. For at få den bedste pleje, er det vigtigt at læse din forsikring plan nøje. Vær sikker på at du forstår planens regler og omkostninger, hvordan det fungerer, og hvilke lægelige ydelser er omfattet.

Brug for sygesikring for hjælp? Svar på nogle få spørgsmål for at få din personlige handlingsplan.