gul feber vaccine (subkutan) beskrivelse og mærkenavne

Gul vaccine feber anvendes til at forhindre infektion med gul feber-virus. Denne vaccine virker ved at forårsage din krop til at producere sin egen beskyttelse (antistoffer) mod virus.

Vaccination mod gul feber anbefales til alle personer 9 måneder og ældre, der rejser til eller bor i områder af Afrika, Sydamerika eller andre lande, hvor der er gul feber infektion og for folk, der rejser til lande, der kræver gul feber immunisering (certifikat for vaccination). Det er også nødvendigt med andre mennesker, som kan komme i berøring med gul feber-virus.

Gravide kvinder bør vaccineres, hvis de skal rejse til områder, hvor der er en epidemi af gul feber, og de kan ikke være beskyttet mod myggestik.

Certifikatet for vaccination for gul feber er gyldigt i 10 år, der begynder 10 dage efter den første vaccination, eller på datoen for den anden vaccination, hvis inden for 10 år efter den første injektion.

Gul feber vaccine kan ikke beskytte alle personer givet vaccinen.

Pulver til opløsning; Pulver til suspension; Injicerbar

Denne vaccine gives kun på autoriserede vaccination mod gul feber Centers. Placeringen af ​​disse centre kan fås fra din tilstand, provins, og lokale sundheds-afdelinger.

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer