hvad de skal gøre, hvis du har mistanke om en hudallergi

Allergier Trends

Kære dagbog, parfume dame overraskelse-spritzed mig. Nu har jeg en rød, kløende hududslæt.

Før du starter nogen behandling, besøge en læge for at være sikker på allergi er årsag dit barns problemer. Når du ved, han virkelig har sæsonbetonet allergi, kan disse hurtige tips tilbyde tiltrængt lettelse; Stay Inside. Den bedste måde til behandling af allergisymptomer er at undgå allergener til at begynde med. Så når pollental svæve, holde børnene indendørs så meget som muligt. Pollen er normalt på sit højeste fremtrængen, tidlig aften, og når vinden blæser; Brug Saltvand. At have en sluttet op næse …

Som noterer sig, hvad du kommer i kontakt med, hvilke symptomer udvikler – og hvor – kan hjælpe dig med at identificere og undgå din allergi udløsere. Det lader dig også give dine læge fingerpeg om årsagen til din allergi.

Parfumer, visse metaller, farvestoffer og latex (gummi) er almindelige årsager til en allergisk hudreaktion kaldes kontakteksem. Foods og endda nogle medikamenter kan udløse nældefeber, som er en anden form for hudallergi. Hives er kløende og ligne hævede røde pletter eller welts på huden.

Hævelse af de dybere hudlag kaldes angioødem. Det kan ske sammen med nældefeber og ofte påvirker øjenlåg, læber, tunge, hænder og fødder.

En allergisk hudreaktion kan starte lige efter du rører noget. Du kan også pludselig blive allergisk over for noget, der aldrig generet dig, før. Så, ikke udelukke, som udløser noget du har brugt i årevis.

Også huske på, at dine symptomer ikke kan vise sig for en dag eller to efter du er udsat for.

Hud allergi symptomer ofte gå væk på egen hånd i en uge eller to, men behandling kan gøre dig mere komfortabel i mellemtiden.

Hvis du har alvorlige symptomer som åndedrætsbesvær eller hævelse i halsen, kunne de være tegn på en livstruende reaktion kaldet anafylaksi. Ring til din læge med det samme.

Hvis du har alvorlige allergier, bør du holde to adrenalin indsprøjtning kits med dig på alle tidspunkter og let tilgængelige. Hvis du oplever nogen tegn på anafylaksi, tøv ikke med at bruge adrenalin autoinjektor, selv om disse symptomer ikke synes at være allergi relateret. Brug af auto-injektoren som en sikkerhedsforanstaltning vil ikke skade dig.

KILDER

Academy of Astma og Immunologi: “Allergiske hud Betingelser: tips at huske.”

Academy of Family Physicians: “hududslæt og andre ændringer”.

Astma og Allergi Foundation of America: “Skin”.

UpToDate: “Patient information: nældefeber (urticaria) (Ud over det grundlæggende” Patient information: Kontakt dermatitis (herunder latex dermatitis) (Ud over det grundlæggende).