hvad de skal gøre, når din sovende partner har en søvnforstyrrelse

Sleep Disorder Trends

Har din kammerat vende og dreje? Så er du sikkert ikke sove godt, enten.

Mistet søvn kan tage en vejafgift på hvordan du føler i løbet af dagen og også på dit forhold. De er gode grunde til at begynde at gribe ind, så du har begge afslappende nætter.

Ved Ellie McGrat; Kærlighed kan være blinde, og for et stykke tid, selv døv. Jeg var lidt klar over, at min mand-til-være havde en snorken problem, men jeg var ikke klar over omfanget, indtil en ven, han havde rejst med præsenteret os med en usædvanlig bryllupsgave: en sort krave besat med små elektroder. Når min mand snorkede, ville han få en harmløs elektrisk stød, der ville vække ham ham op – med det mål at konditionering ham til at stoppe snorken helt. Efter et par nætter, men min mand opfordrede til …

Det første skridt er at finde ud af, hvorfor din partner ikke sover godt. Har han allerede prøvet at gøre de mest indlysende ting, såsom

Hvis søvnproblemer stadig holde sker, kan det være tid til at se en læge.

Snorken, for eksempel, er almindelig og ofte harmløse. Men det kan skyldes obstruktiv søvnapnø, som får folk til at stoppe vejrtrækningen kortvarigt under søvn.

Ligeledes søvnløshed sker ofte for simple årsager, såsom stress eller jetlag. Men det kan også være et symptom på en anden sygdomstilstand, såsom hjertesygdomme eller depression.

Simple livsstilsændringer kan gøre en forskel med mange søvnforstyrrelser, herunder søvnløshed, uro i benene, og søvnapnø.

Du kan hjælpe stille støjen. Da mange mennesker snorker mest, når de lå på ryggen, blidt puf din partner til at rulle ind på hans side og prop en pude bag ham.

Handy med en nål og tråd? Du kunne prøve en anden rettelse. Sy en lille lomme af stof på bagsiden af ​​en pyjamas top eller T-shirt. Put en lille ping pong bold i lommen, og sy den lukket. Fordi bolden ikke vil blive behageligt, vil din partner ønsker at sove på deres side, hvilket normalt betyder mindre snorken.

Har en læge har ordineret en CPAP (kontinuerligt positivt lufttryk) maskine? Opmuntre din kammerat til at bruge det. Hvis CPAP maskinens støj holder dig op, overveje at flytte baseenheden et andet sted i rummet. Du kan også bruge en hvid støj maskine eller bære ørepropper.

KILDER

News release, National Sleep Foundation.

Sleep Association: “REM Behavior Disorde” Sleep Apne; og ” støttegrupper. «

National Sleep Foundation: “Spørg Sleep Ekspert:. Partnere og søvnproblemer”

Hoag Hospital Sleep Disorders Center: “For sengen partner.”

Strawbridge, W., Sleep, maj 2004.

National Sleep Foundation: “Hjælp dig selv til en god nattesøvn.”

Søvnapnø Association: “A.W.A.K.E. Network.”

Gå i seng og stå op på samme tidspunkt hver dag, der giver mulighed for 7 til 8 timers søvn; Hold dit soveværelse mørkt, rolig, afslappende og behagelig; Begræns alkohol og koffein; Tag dig tid til at slappe af før de går i seng.