hvad der gør overaktiv blære værre?

Inkontinens / OAB Trends

Du må ikke betyde at, men du kunne være at gøre dit overaktiv blære værre. Heldigvis kan du slå omkring nogle af ting, der bringer på disse irriterende trang til at gå.

Dette virker som en god måde at håndtere OAB. Efter alt, behøver du ikke ønsker at risikere en lækage, ikke? Men på vej til badeværelset, hver gang du føler trang er ikke at gøre dig en tjeneste.

Læger, der fokuserer på OAB sige, det er bedre at øve holde din urin. Dette bidrager til at styrke dine bækkenbundsmuskler, som vil give dig bedre kontrol over din blære ‘s spasmer.

Din læge kan endda sætte dig på en tidsplan for at hjælpe omskole din blære. I stedet for at urinere, når du har lyst til det, vil du gå regelmæssigt hver time, for eksempel. Som du opbygge dine muskler, vil du vente lidt længere mellem ture til badeværelset. Din blære vil lære at slappe af, og du vil finde det nemmere at holde den.

Oftere end ikke, OAB er en kronisk conditio; det kan få bedre, men det kan ikke nogensinde gå helt væk. Til at begynde med, læger anbefaler ofte øvelser såsom Kegels at styrke bækkenbunden og give dig mere kontrol over din urin flow. Mange mennesker går som gangbusters med deres øvelser på først, derefter med tiden aftage. Når deres symptomer vender tilbage, de spekulerer på, hvorfor.

For virkelig at kontrollere symptomerne, skal du holde gør bækken-gulv styrkelse for resten af ​​dit liv. Men at 5 minutter om dagen vil gøre en stor forskel.

Forskning viser, at sænke mængden koffein du har hver dag til mindre end 100 mg virkelig kan gøre din kontrol bedre. Det betyder ikke mere end én kop kaffe om dagen.

For nogle mennesker, bare skære ned på koffein er nok. Andre, dog nødt til at skære koffein helt ud. Se hvad der virker for dig, men aftager langsomt. Går kold tyrker på koffein kan give dig hovedpine.

Alkohol får din krop til at gøre mere urin, hvilket betyder, at du bliver nødt til at gå på toilettet oftere. Alkohol stimulerer også din blære, hvilket betyder, at du føler det mere presserende, også. Drikke i aften kan gøre natten kontrol særligt hårdt.

Du må ikke ønsker at opgive alkohol helt, men det er et godt sted at starte. Hvis det hjælper, kan du få en drink i ny og næ, så længe dine symptomer ikke blive værre.