hvad er forskellen mellem “situationsbestemt depression” og depression, der ikke er situationsbestemt?

Svar B; Ekspert

Depression er defineret af en række symptomer, der involverer ændringer i søvn, energi, koncentration, appetit, etc. Man behøver ikke at have en grund til at udvikle en depression, men hvis der er en særlig hændelse, der kan have udfældet det (f.eks , et tab eller en adskillelse), kan det være relevant for psykoterapi og forstå sine sårbarheder til depression.

Ikke alle, der oplever et tab eller en stressende begivenhed udvikler en depression. Moderne begreber om klinisk depression fastholder, at nogen enten er eller ikke er biologisk sårbare over for at udvikle sygdommen. Desuden kan sygdommen enten være udløst af visse liv spændinger eller kan opstå spontant for ingen indlysende grunde.

Klinisk depression er forskellig fra den normale sorg eller sorg. Sorg eller sorg i forbindelse med en hændelse ikke involverer forstyrrelser af søvn og appetit eller selvmordstanker. Faktisk kan normal sorg blive kompliceret af en depression, som igen kan forstyrre løsningen af ​​sorg. Så med andre ord, depression er et syndrom, der involverer mange komponenter. Uanset hvad kan forårsage det (vi ikke rigtig kender), bør depression behandles. Når syndromet indebærer stærke fysiske symptomer (søvn, energi, koncentration, ikke fungerer, selvmordstanker), medicin er særligt tilbøjelige til at være nyttigt.

sourc; Svar Expert.