hvid-hot vinter træning

Ja, vejret udenfor er forfærdeligt, men denne tid af året er så dejligt … for at prøve en stor ny vinter træning.

Med så mange hot vinteraktiviteter derude, fra total-organ workout af langrend til den udfordring, golf, når alt er hvidt på hvidt, er du forpligtet til at finde noget, der appellerer.

For Chris Frado, at noget er langrend.

Det er den alfa og omega, “begejstret Frado, formand for Cross Country Ski Areas Association.” Cross-country virker alle dine store muskelgrupper – det efterlader ikke noget ud. Det er den bedste aerob aktivitet. Det er tilgivende på dine led, kan du gøre det på ethvert tempo, du ønsker, kan du gøre det som barn, som voksen, kan du indarbejde dine børn og dine børnebørn!

Som om det ikke var nok, kan en 160-pund voksen brænde mere end 650 kalorier i timen skiløb langrend.

For en endnu enklere snedækket-dages træning, prøv sne-skoning. Med nem at bruge redskaber, der glider på over dine sko og intet mere end grundlæggende walking færdigheder, der kræves, er det en sko-in for den nemmeste at lære vinter sport. Og det samme 160-pund voksen vil brænde mere end 950 kalorier hoofing det i en time.

Fik et behov for hastighed? Alpint skiløb kunne passe regningen. “Jeg elsker det store spændingen ved kølhaling ned et bjerg på op mod 40 mph,” raves downhill entusiast Tony Herrig, der blev født ved foden af ​​Utahs Wasatch bjergkæde. Så er der “komme ud i den friske luft og solskin, oplever storhed alpine udsigter, og udfordre mig selv til at lære nye færdigheder.” Alt dette kommer med en stor brænde af 450 kalorier i timen.

Hvis du ikke er så ivrig efter at gå så hurtigt, prøv skøjteløb. Du kan glide gennem 534 kalorier på en time (og du kan gøre det på en indendørs skøjtebane, når vejret ikke samarbejder).

Hvis du er en golfspiller, er der ingen grund til at give det op til vinteren. Når links gå white, få fat i appelsin golfbolde, springe vognen, og du vil svinge gennem mere end 340 kalorier i timen. Og glem ikke den gyldne standard for tilgængelige, overkommelige motion, uanset vejret: vandreture. Paced på en 15-minutters mile, en 160-pund person brænder 384 kalorier over en time.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …