Hvorfor vil ikke barn spise?

Baby fodring problemer kan spænde fra en pludselig spray af spytte-up til en udstrygning af gulerødder i håret til en afvisning af at spise. Uanset om de er humoristisk eller ligefrem skræmmende, er der en måde at håndtere dem.

Først slap. Selvom fodring forhindringer er frustrerende, hvis dit barn vokser og udvikler sig normalt, er der normalt ingen grund til at bekymre sig.

nægter Mad

Babyer nægter mad til mange grunde: De kan være fuld, træt, distraheret, eller syg. Måske barns fodring tidsplan er bare ikke din fodring tidsplan. Bare rolig, en baby vil altid spise, hvis han er sulten, så hvis dit barn er swatting på skeen, vendte væk, eller fastspænding hans mund, han fortæller dig, at han har haft nok for nu.

Beskyttelse Baby fra Infectio; Baby Vision: Hvad din baby See; Hjælp til Dit barns eksem

Prøv at tillid til, at dit barn ved, hvor meget mad han har brug for, og aldrig fodre dit barn, som kan slå fodring tid til kampene tid. Er sagt, hvis et afslag på at spise har du bekymret, altid tale med din børnelæge.

Undgå Nye Foods

Næsten alle børn går igennem en periode med at afvise nye fødevarer. Heldigvis er de fleste børn vokser ud af denne fase, selv om det undertiden kan tage uger, endda måneder.

Hjælp dit barn acceptere nye fødevarer lettere ved at sikre den nye mad ligner en velkendt favorit, for eksempel purerede gulerødder og purerede sød kartoffel, eller kartoffelmos og Mos søde kartofler. Derefter starter med meget små portioner, forsigtigt tilbyde den nye mad til dit barn tre gange under et måltid. Hvis hun nægter, ikke overreac; bare gå videre til noget du ved hun kan lide. Prøv at tilbyde den nye mad på en anden måltid.

Fussy Baby, betyder Æderen

Det er den klagesang af mange forældre: Min baby er en betyder Æderen.

Tidlige tegn på Hearing Los; Beskyt dine børn: Få dit Shot; Bakterier på Daginstitutioner: Spørgsmål til Ask

Der er mange grunde spædbørn kan være pedantisk om mad. De kan begyndervanskeligheder, træt, endnu ikke klar til faste stoffer, eller bare ikke brug for så meget mad som du fodre dem. Velkendte fødevarer giver din baby komfort i stressede, travle tidspunkter. Selvom kræsenhed kan dvæle en stund, er det sjældent varer.

gagging

De fleste babyer er klar til fast føde mellem 4 og 6 måneder, men enkelte kan finde faste svært at håndtere i starten. Resultatet? Baby kan synes at mundkurv under fodringer.