jomfruelighed tabt, erfaringer

 arkiver indhold efter 2 år for at sikre vores læsere kan nemt finde den mest rettidige indhold; For at finde den mest aktuelle information, skal du indtaste dit emne af interesse i vores søgefelt.

At miste jomfruelighed er en af ​​de mest dybtgående erfaringer vokser op. Mens det får en masse leg i bøger og film, er det sjældent været genstand for seriøs undersøgelse.

Med to hurtige karriere, et lille barn, og en anden baby på vej, har Meghan og Jeremy Wilker lade deres ægteskab falde til bunden af ​​deres to-do liste. Kan Redbook Kærlighed Network ekspert Jane Greer, Ph.D., hjælpe dem endelig gøre tid til hinanden; Meghan og Jeremy Wilker er begge på toppen af ​​deres karriere spillet. Meghan, 32, driver en virksomhed, der konstruerer Websites, og Jeremy, 38, for nylig lanceret to selskaber: en sælger fine-art fotoprint online, den anden er et digitalt foto …

Laura M. Carpenter, PhD, interviewede 33 kvinder og 28 mænd, i alderen 18 til 35 om at miste jomfruelighed. Den overvejende heteroseksuelle gruppe omfattede også homofile, lesbiske, biseksuelle, jomfruer og genfødte jomfruer. De repræsenterede forskellige racemæssige og etniske grupper, sociale klasse baggrunde og religiøse traditioner. Fem var stadig jomfruer. Fra sin forskning kom bogen, Virginity nederlag: An Intimate Portræt af første seksuelle erfaringer, hvor hun beskriver en ramme for at forstå, hvad jomfruelighed tab betyder for mennesker.

En gruppe ikke er repræsenteret i Carpenters interviews er unge mennesker, der tager jomfruelighed løfter. De er genstand for en undersøgelse, finansieret af National Institute of Child Health and Human Development (NICHD) af seksuel aktivitet blandt teenagere, der er pantsat af afholdenhed indtil ægteskabet i forhold til teenagere, der ikke havde taget sådan et løfte.

Mens det er blevet traditionelt fastslået, at jomfruelighed tab indtraf med første gang vaginal sex, er denne definition ikke nødvendigvis hold i homofile og lesbiske eller for nogle heteroseksuelle. Carpenter hørte forskellige personlige definitioner fra de mennesker, hun interviewede. Nogle mente først orgasme eller første mundtlige eller analsex at være jomfruelighed tab. En lesbisk som aldrig har haft sex med en mand kan overveje selv en jomfru. Så er der kategorien “genfødte” eller “sekundære” jomfruer – mennesker, der mistede deres mødom, men senere lover at være cølibat indtil ægteskabet.

Uanset hvordan de definerede oplevelsen, Carpenter siger dens betydning og virkning stammer fra hvilken en af ​​tre metaforer, de er knyttet til oplevelsen: som en gave, som et stigma, eller som en overgangsrite.