når at se en børnelæge om dit barns allergi

Allergier Trends

Sommetider børnenes allergi symptomer er milde og kortvarige nok til at håndtere hjemme. Men når de bliver alvorlige eller hyppige, er det tid til at se en børnelæge.

Se lægen, hvis du barn har

I mange tilfælde kan dit barns børnelæge diagnosticere og behandle allergi. Lægen kan tilbyde

Din børnelæge kan også foreslå, at du tager dit barn til en allergi specialist. En allergolog kan gøre en hud test for at finde ud af præcis, hvad dit barn er allergisk over for. Lægen placerer en lille mængde af allergenet på dit barns hud – som regel på ryggen eller underarm – og så stikker huden nedenunder. Det er sikkert og forholdsvis smertefrit.

Hvis der ikke sker noget, dit barn er ikke allergisk over for at udløse. Hvis hun er, vil hun få en lille, hævet bump, der klør som en myg bide.

Hvis dit barn har fødevareallergi symptomer, kan lægen foreslå ikke spise visse fødevarer i flere dage for at se, om symptomerne forsvinder.

Det allergolog kan foreslå skud eller orale tabletter til gradvist gøre dit barn mindre følsomme over for allergi udløsere.

KILDER

Academy of Pediatrics: “Allergi tips”, “eksem”, “fødevareallergi hos børn.

Høfebersymptomer – løbende næse, overbelastning, nysen og kløende næse og øjne – det sidste i mere end en uge eller to eller ske omkring samme tid året efter ja; Astma symptomer, herunder åndenød, trykken for brystet, hvæsen, eller hoste, især hvis det er værre efter træning eller på nær; Eksem symptomer, herunder en meget kløende rødt udslæt, der normalt starter i babyer, hyppige skrabe og fortykket afskallende pletter på ski; Allergi symptomer efter at have spist en bestemt fødevare. Disse kunne være hududslæt og hævelse, hvæsen, mavebesvær, bleghed, og lightheadednes; Allergier, der holder dit barn fra at nyde spilletid eller få en god nats søvn

Medicin til at behandle symptomet; Rådgivning om hvordan man undgår dit barns allergi udløsere. Det kan være nødvendigt at foretage ændringer i dit hjem for at skære ned på allergi udløsere eller ændre dit barns kost.

College of Allergy, Asthma & Immunology: “Hvornår skal jeg se en allergolog?” “Allergi test i børn og spædbørn.

News release, FDA.