når børnene er syge: hvordan man kan forhindre bakterier i at sprede sig

At tage sig af en syg lille barn er ikke sjovt. Men at tage sig af to syge børn er værre. Det betyder mere elendighed og søvnløse nætter – og for dig, mere savnet dages arbejde.

Så kort for at bestille alle i HAZMAT dragter, hvad er du formodes at gøre det næste gang en af ​​dine børn kommer hjem fra daycare skylles og febrilsk? Hvordan kan du beskytte resten af ​​familien og forhindre bakterier i at sprede sig?

“Jeg kender nogle forældre, der bare giver op,” siger siger Tanya Remer Altmann, MD, en børnelæge og forfatter til mor opkald: Dr. Tanya svar Forældrenes Top 101 spørgsmål om babyer og småbørn. “De antager, at når virussen er i huset, er alle vil få det. Men der er nogle forholdsregler, der kan hjælpe. ”

Indeholdende en virus er ikke let – især inden for en familie. Men her er nogle råd fra børnelæger og eksperter på smitsomme sygdomme på, hvordan man forhindrer bakterier i at få resten af ​​familien syge.

Få dine børn at vaske deres hænder. Ja, dette burde være indlysende. Men det virkelig kan ikke understreges nok: håndvask er en afgørende måde at forhindre bakterier i at sprede sig. Ca. 80% af smitsomme sygdomme spredes ved berøring.

“To af de vigtigste ting, vi har gjort i medicin er at få folk vaccineret og få dem til at vaske deres hænder,” siger Robert W. Frenck Jr., MD, professor i pædiatri ved Cincinnati Children ‘s Hospital Medical Center og medlem af Academy of Pediatrics ‘Udvalg for smitsomme sygdomme.

Når du har en syg lille barn, kan bakterier få absolut overalt. Det betyder, at din sunde barn er bundet til at samle dem op på hænderne. Men så længe han vasker sine hænder regelmæssigt, måske bakterier ikke gøre det fra hans hænder ind i hans øjne eller mund.

Hvis børnene kommer til at vaske deres hænder, lærer dem at gøre det rigtigt. Eksperter anbefaler skrubbe hænder i 20 sekunder eller deromkring – så længe det tager at synge “Happy Birthday” to gange. Den type sæbe gør ikke noget – for at forhindre bakterier, de regelmæssige ting vil fungere lige så godt som antibakteriel sæbe.