når immunresponset hjælper Brucella abortus spredning

Baggrund

Resultater af undersøgelsen

theernment forskere, ledet af Jean Celli, Ph.D., og kolleger på Washington University i St. Louis og universitetet i Oviedo i Spanien, for nylig observeret Brucella bakterien modificere immunresponset vært til at fortsætte sin smittende cyklus. Resultaterne, der er offentliggjort i Jan. 19, 2012, udstedelse af Cell Host & Microbe, levere første gang oplysninger om, hvordan Brucella positionerer sig til at ændre immunforsvar, kopiere og sprede op til 72 timer efter infektion.

Brucella, der forårsager sygdommen brucellose hos dyr og mennesker, er en meget smitsom bakterie af global interesse. Brucellose er ikke udbredt i USA på grund af årtier lange udryddelse og overvågningsprogrammer. Men i mindre udviklede lande, der ikke kan investere i programmerne, brucellose en udbredt zoonose, en dyresygdom, der kan overføres til mennesker. Brucellose påvirker typisk kvæg, svin, geder, får og hunde ved at få dem til at afbryde deres fostre. Sygdommen kan også føre til kroniske fertilitetsproblemer og nedsat mælkeydelse.

Betydning og de næste skridt

Folk kan erhverve Brucella infektion ved at komme i direkte kontakt med inficeret dyr eller ved indtagelse af upasteuriserede mejeriprodukter. Brucellose hos mennesker kan behandles med antibiotika. Fordi Brucella kan spredes nemt-og kun er brug for en lille dosis til at skabe infektion-bakterien betragtes som en potentiel agent for bioterrorisme. WHO skønner, at der er 500.000 nye humane tilfælde årligt.

Reference

Forskerne observerede Brucella bakterie i mus og humane immunceller flytter til et nyligt identificerede beskyttende rum under en fase af infektion, hvor bakterier, der normalt nedbrydes og fjernes. Den beskyttende rum optrådte kun i tilstedeværelsen af ​​visse kombinationer af proteiner, som forskerne var i stand til at ændre på deres bemærkninger. Den Brucella inden disse rum held undslap og inficerede tilstødende celler, således at fuldføre sin livscyklus og demonstrere sin evne til at undergrave normale immunforsvar.

Identificering roller værtsproteiner kræves til denne bakteriel undergravende rejser nye forskningsspørgsmål og behandling ideer til Brucella og det brede felt af host-mikrobe interaktioner. For eksempel forstå, hvordan bakterien signalerer værtscellen til at skabe de beskyttende rum kunne give forskere med strategier til blokering af denne proces, som kunne forståelsen af, hvordan rummene bidrage til frigivelsen af ​​bakterier. Immunceller bruge samme værtsforsvarsmekanisme at Brucella undergraver kendt som autofagi-at befri sig af mange typer af patogener, herunder Streptococcus, Listeria, Salmonella, Shigella og. Dr. Celli gruppe planer om at udforske yderligere immunsystemet unddragelse forbindelser mellem disse patogener til bedre at forstå mekanismerne i bakteriel frigivelse.

Starr T, Child R, Wehrly T, Hansen B, Hwang S, López-Otin C, Virgin H, Celli J. Selektiv undergravning af autofagi komplekser letter færdiggørelse af Brucella intracellulære cyklus. Cell Host & Microbe. 19 januar 2012.