piskesmæld behandlinger og præparater

Målene for behandlingen er at kontrollere smerte, genoprette normal vifte af bevægelse i nakken og sende dig tilbage til normale aktiviteter. Forløbet af behandlingen vil variere afhængigt af sværhedsgraden af ​​din whiplash skade. For nogle mennesker, kan over-the-counter medicin og at-home pleje være tilstrækkelig. Andre mennesker kan have behov for receptpligtig medicin, specialiseret smertebehandling eller fysisk terapi.

Din læge kan anbefale en eller flere af følgende behandlinger for at mindske smerter

Din læge vil sandsynligvis ordinere en række stretching og bevægelse øvelser til at hjælpe med at genoprette vifte af bevægelse i nakken og giver dig mulighed for at genoptage normale aktiviteter. Du kan rådes til at anvende fugtig varme eller at tage et varmt brusebad før motion. Øvelser kan omfatte

Din læge kan henvise dig til en fysioterapeut, hvis du har brug for hjælp læring vifte-of-motion øvelser, eller hvis du oplever kroniske smerter fra piskesmæld. Terapeuten kan indføre yderligere øvelser for at styrke musklerne, forbedre kropsholdning og genoprette normal bevægelse. Målet er at skabe en tilpasset rutine, som i sidste ende kan du gøre selvstændigt hjemme.

smertebehandling

Dyrke motion

Blød skum cervikale kraver engang var almindeligt anvendt til piskesmældsskader at holde hals og hoved stadig. Imidlertid har undersøgelser vist, at immobilisere halsen i lange perioder kan reducere muskelstyrke og forringe recovery.

Anbefalinger for brug af en krave varierer, men det generelt er begrænset til højst tre timer ad gangen i løbet af den første uge efter skaden, når du oplever mere-alvorlige smerter. Din læge kan også anbefale brug af en krave, hvis det hjælper dig med at sove om natten.

Fysisk terapi

Skum kraver