regional overgangsperiode celle kræft i nyrebækken og ureter

Behandling af omfattende regional sygdom har hidtil ikke haft veldokumenteret succes ved enten strålebehandling eller systemisk kemoterapi. Patienter med omfattende regional sygdom bør overvejes til kliniske forsøg.

Forekomst og Mortalit; Blærekræft er den sjette mest almindelige cancer i USA efter lungekræft, prostatakræft, brystkræft, tyktarmskræft, og lymfom. Det er den tredje mest almindelige cancer hos mænd, men kun den ellevte mest almindelige cancer hos kvinder. Af de cirka 70.000 nye tilfælde årligt, omkring 53.000 er i mænd og omkring 18.000 er i kvinder. Af de cirka 15.000 årlige dødsfald, over 10.000 er i mænd og færre end 5.000 er i kvinder. Årsagerne til denne forskel mellem …

Check for amerikanske kliniske forsøg fra ‘s liste over kræft kliniske forsøg, der nu accepterer patienter med regional overgangsperiode celle kræft i nyrebækken og ureter. Listen af ​​kliniske forsøg kan yderligere indsnævret efter sted, narkotika, indgriben, og andre kriterier.

Generel information om kliniske forsøg er også tilgængelig fra hjemmesiden.

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute