se og vente kræft – overvågning har fordele

Se og vente kræft – overvågning har fordele

32 Comments Posted

Vagtsomme venter, aktiv kontrol og overvågning er ord til at beskrive en overvågning strategi bruges til typer af lymfomer og kræft.

Hvis en cancer opdages det er langsomt voksende, som kan være tilfældet med nogle lymfomer samt prostatacancer, mange gange aktiv behandling er ikke den første anbefaling.

Når lægen siger, at du har kræft, og den bedste ting at gøre, er at se og vente – i stedet for at beskrive en aktiv behandlingsplan, såsom kirurgi, kemoterapi eller strålebehandling, kan det bringe på følelser af angst.

Vi er så vant til tanken om, at kræft skal behandles – så snart det er opdaget – at det forekommer mærkeligt at bare se at noget skal ske. Men i nogle tilfælde, løbende overvågning er den bedste strategi.

Selvom det kan synes i modsætning til hvad vi måske tror, ​​kan aktiv overvågning har gode fordele. Hvis en cancer er langsomt voksende, kan det være bedst at vente, indtil canceren er på et stadie, hvor behandling ville være mere effektiv. Eller det kan være, at canceren overvåges og aldrig brug aktiv behandling – såsom i langsomtvoksende prostatakræft.

Du kan også overveje disse aktive skridt, hvis du er på en vagt og vente situationen

Vagtsomme venter bør betragtes som en aktiv strategi, som nøje overvågning kan give dig sikkerhed for, at din kræft er stabil, og ikke aggressivt voksende. Hvis der findes en kræft at forløbe under overvågning fase – kan så yderligere behandlingsstrategier startes.

Følg mig på Twitter på @ SherylNess1. Deltag i diskussionen på #livingwithcancer.

Med

Sheryl M. Ness, R.N.

Følg på Twitter; @ SherylNess1

Min mand blev diagnosticeret med CLL et år siden. Denne type af leukæmi er den, at du er nødt til at vente og se til. Vi har gjort en masse forskning og fundet ud af, om vitamin B17. Dette vitamin mål og dræber kun dårlige celler. Han begyndte at spise æbler, med frøene, fordi B17 kun kan findes i frugt frø. Du skal begynde langsomt og arbejde dig op til modværdien af ​​ti abrikos frø per dag. Eller faktiske abrikos frø. Min mand har det godt og har ændret sine spisevaner. Han nu spiser masser af frugt, specielt bær familien. Han spiser også nødder og drikkevarer Naked saft. Jeg deler denne i håb det kan hjælpe nogen. Jeg gør shakes om morgenen, der indeholder de grønneste blade jeg finder i det økologiske marked, ligesom kinesisk broccoli og sennep greens, spinat osv .. jeg blande det i blenderen med en halv agurk, tofu, en en hel æble, med frø, og tilføje lidt nøgen juice for smag. Denne shake har været kendt for at helbrede sår i munden forårsaget af kemo. Held og lykke til alle og Gud velsigne

Jeg blev diagnosticeret 3 år siden med DLBC og follikulært non-Hodgkins lymfom. Jeg var stadium4 og gik gennem behandling og gjorde det. Lovet være Gud. Min læge vil ikke give mig et klart svar, når jeg spørger dem, hvis det kommer til at komme tilbage. Det follikulært. Det blev behandlet, men alt jeg læser siger, at du aldrig slippe af med det. Men m læge sagde, at det var væk. Væk for evigt, eller i et stykke tid?

Lidt over et år .. forsøger at finde ud af, hvad gør (dels på grund af lægens speciale og fordi en gang om måneden indsprøjtning ikke virkede det gjorde min diarre værste, så jeg holdt op med at tage det som en eliminere diarré, men hvad med vækst af tumorer, der er snigende rundt inde. jeg er slet ikke tilfreds med at leve en dag ad gangen. ikke meget valg nu har jeg sat ud på græs så at sige. jeg virkelig ønsker de aldrig gjorde kirurgi og passere mig sammen fra en ven til en anden … Vi har virkelig brug for at finde en måde at uddanne om ins og outs af hvad de skal gøre, når de er diagnosticeret med nogen form for syge. i mit tilfælde var det kirurgi først i stedet for en onkolog at forklare og give mig muligheder. efter det faktum for alle, er uacceptabelt.

Jeg blev diagnosticeret med carcinoidtumorer i oktober 2010. Jeg havde en CAT gjort. Testen viste en tumor på min nedre tarm som mastitis til højre lap af min lever. Biopsi bekræftede carcinoid tumor. Min Prime Doc sagde du har en sjælden form for kræft, men du er heldig, fordi de vokser langsomt. Han passerede mig på til en lokal kirurg, der ikke ville røre mig med en ti fods stang og rådede mig til ikke at lade nogen andre i byen gør kirurgi. Han passerede mig på til en ven Birmingham AL, som gør indgreb, som fortalte mig, at han ikke gjorde lever operationer og bestået mig videre til en anden kirurg. Denne næste kirurg gjorde levertransplantationer. Sagde han ønskede at gøre kirurgi torsdag efter Thanksgiving. (Det var mandag før Thanksgiving). Jeg ønskede at vente til efter den første af året bliver det var langsomtvoksende. Nej ‘s. Wilson du har kræft. Vi vil gøre kirurgi den første torsdag efter Thanksgiving. En af sønnerne var med mig, så der var ingen drejning. Det viser sig, at der var to tumorer på min tyndtarm, to i min lever der opbygget og trængte min membran. Så var der flere i omentum. Kirurgi skulle aldrig blevet gjort (medmindre det er en isoleret tumor kirurgi anbefales ikke). Så denne operation sendte mig en af ​​hans onkolog venner, hvor jeg bor. Efter flere flere besøg med ham viser det sig, hans speciale er brystkræft. Lidt over et år .. forsøger at finde ud af, hvad gør (dels på grund af lægens speciale og fordi en gang om måneden indsprøjtning ikke gjorde n

Hej Diane! Jeg har også Lynch syndrom og blev diagnosticeret med Stage 2A tyktarmskræft i juni 2012. De er bare at se og overvågning, som de føler, at kemo ikke hjælper med Stage 2 kræftformer hos mennesker med Lynch syndrom. Jeg er også kæmper for at finde andre med Lynch syndrom til at tale med. Jeg vil gerne komme i kontakt med dig. Jeg går til Huntsman Cancer Institute og jeg har haft svært ved at finde nogen med Lynch syndrom at tale med, og hvad retninger at tage så langt som hjælp og støtte grupper. Jeg ville elske at tale med andre med Lynch syndrom og ved, at det er sjældent i, at kun 2-5% med tyktarmskræft har denne genetiske tilstand.

Jeg ved ikke, hvilken blog til at deltage. Jeg har & quot; Lynch syndrom & quot;. Det betyder, at jeg kan (ikke nødvendigvis VIL) udvikle omkring 10 forskellige typer af kræft. Jeg har allerede haft 4 kræftformer, det har været næsten 4 år siden min sidste kamp, ​​så gør mig noget håb. Ikke desto mindre fortsætter jeg også spekulerer på, når det vil dukke op igen og vil det være Stage 4 uden mulighed for eftergivelse … Mit spørgsmål, nogen andre derude, der bor med Lynch syndrom? AJxpfl

Nancy, Hen mod slutningen af ​​dit indlæg jeg bemærket, at du sagde, at din søster har også CLL og hvordan usædvanligt for søskende at have den samme ting. Nå, jeg havde bedt min læge, der er højt specialiseret i kræft, om hvor fælles det er for min bror og jeg at begge har en non-Hodgkin lymfom. Hun sagde, at det ikke er. Arvelig ting, men det virkelig gør mig spekulerer. Hvad er oddsene? Indrømmet, fik han sin på 19 og havde brug for behandling med det samme, hvor som jeg har Mantle celle (oprindeligt diagnosticeret som CLL) og blev diagnosticeret på 38. Jeg er stadig på scenen nul, (ur og vente, ingen andre symptomer bortset WBC). Plus, min far døde af kræft i hjernen. Du kan ikke fortælle mig, at der ikke er en biologisk sammenhæng. Der må være.

Hej, Min mor er blevet diagnosticeret med tyktarmskræft og blokerede tarmene. De Drs har sendt hende hjem under hospice pleje. De sagde, at hun kunne have mindre end en uge til venstre, men det har været næsten en måned siden da. På det tidspunkt, hun blev diagnosticeret, var hun kaster op en masse uden afføring / lyde. På dette tidspunkt har vi set en masse ændringer. Hun har stoppet trhowing op, hun tolerere flere væsker / ernæring ned i maven. Vi sætter en stikpille over en uge siden, da hun følte at passere gas og have afføring. Først var det meget smertefuldt for hende at gå, men nu er hun er at have mindre problemer med at gå. Hun har BM flere gange om dagen. De få første dage hendes afføring var sort, men nu er det ved at blive mørkt brun. Vi har bedt hospice at prøve nogle IVs, men de synes ikke at godkende det. Vi vil gerne vide, om det er tegn på forbedringer, og hvis vi kan tage hende tilbage til hospitalet. Hun føles stadig svag og føles som at sove en masse. Vi mener, at hvis hun får flere næringsstoffer, ville hun ikke være så svag .. Tak!

Som opdages kræft på et tidligere tidspunkt, vil vi sandsynligvis se flere patienter i en & quot; se og vente & quot; status. Alle dine kommentarer er så nyttige for os at forstå de fælles følelser, der er bundet i med denne type overvågning. Angst og opholdsstue med usikkerhed er ikke nemme følelser at håndtere. din indsigt i dette, kan dog hjælpe. Erkendelse af, at du har disse følelser kan hjælpe dig aktivt opsøge måder at håndtere de følelser. Chrystal, jeg elsker hvordan du omformuleret dette til & quot; smil og bølge & quot; store holdning!

Jeg var Dx med CLL i Sept 2004 65 Jeg er nu 73 Min hvide tæller er forhøjet i hi 70.000 Det har taget 8 år at komme dertil Alle andre blod arbejde er normal.I er på vagt && amp; vente regime Min Specialist sagde, at fordi tx er kun godt for en vis periode er det nu klogt ikke at tx indtil nødvendigt ikke brød do not fix;. jeg får lejlighedsvis nite sved, men ingen andre symptomer jeg også bruger til at bekymre sig, men de sidste par af år har jeg været mere afslappet omkring det fra hvad jeg har læst ændringerne vil være subtile så bare være opmærksom dvs. ændringer i blod arbejde Hævede kirtler Stigning i nite sveder Feber uden sygdom Disse er alle tegn på, at kræften har ændret Andre end blod arbejde alle de andre tegn kan overvåges af patienten Vær din egen bedste fortaler det vigtigste, jeg gør, er at undgå folk, der er tydeligvis syg && amp; dem end tror, ​​de kan komme ned med noget det sværeste jeg har fundet er at uddanne de mennesker omkring mig til dem er det && quot; bare en kold && quot; eller && quot; bare influenza && quot; Vær ikke bange for at sige op && amp; bede dem om at holde sig væk eller lade dig vide, når de tror, ​​de kommer ned med noget eller har en sygdom, så du kan vælge at undgå kontakt sidst de får det godt de fleste af dem, held og lykke && amp; holde positiv; Min ældste søster var dx 3 år siden i en alder af 73 det er tilsyneladende usædvanligt at have to personer i samme familie med CLL Vi er begge i en undersøgelse samt vores søskende && amp; vores børn Måske de

Den oprindelige diagnose af CLL kan være meget smerteligt. Jeg ved! Jeg blev diagnosticeret med CLL i 2007. Et par måneder efter, at diagnosen gik jeg til en onkolog speciale i CLL. Dette hjalp med at sænke min angst lidt. Først troede jeg om det daglige. Efter at have boet med CLL over 5 år, lære om kræft, tillidsfuld min læge & amp; resten af ​​holdet mine tanker om CLL er ikke så sørgeligt. Alt nævnt i denne artikel er så sandt. Holde gør, hvad du nyder at gøre, så længe det ikke er høj risiko for CLL. Jeg takker for min kvalitet pleje.

Jeg blev diagnosticeret med CLL efter rutine blod arbejde for en årlig fysisk i november 2012. Jeg er nu venter på at se, om jeg har brug for behandling eller vil være vagtsomme venter. Siden den dag kræften er det første, jeg tænker på, når jeg står op om morgenen, og det sidste, jeg tænker på før de går til at sove om natten. Den venter på alle testresultaterne og Læger møder er stressende end noget jeg kan beskrive. Jeg er taknemmelig jeg er ikke kvalme endnu, men ud over at jeg føler ned. Jeg håber, at følelsen af ​​usikkerhed forbedrer snart, og jeg kan igen sove restfully uden denne forfærdelige knude i min mave hele tiden.

Jeg blev diagnosticeret med CLL og lille B-celle lymfom 3 år siden. Uret og vent teori tog mig helt overrasket, og jeg var rædselsslagen. Hvordan kan de bare se …. er dette cancer..get det ud … men det var stadig se og vente. Jeg besluttede at læse alle de oplysninger, jeg kunne jeg kontaktede den canadiske leukæmi Society, canadiske Cancer Society og ja alle de oplysninger, jeg har modtaget støtter fuldt et ur og vente respoinse til min tilstand. Da diagnosen skulle jeg hver 3. måned for blod arbejde ….. sååå stressende nu men da mine numre ikke ændrer jeg har skiftet til hver 6. måned. Jeg tænker ikke over min kræft, indtil & quot; den tid & quot; men jeg arbejder hårdt hver dag for at have en sund kost, motion, og styre min stress og angst niveauer. Jeg også forsøge at holde den mest positive holdning muligt, når jeg tænker på mine kræft, er det ikke altid let, men jeg gør mit bedste. Det er, hvad det er, og jeg kan ikke ændre det, så jeg gør, hvad jeg kan, der får mig gennem dette. En ting jeg gjorde var at ændre det fra den kliniske navn Watch og Wait (som for mig siger … vente på det vente på det …. BAM her er det) Jeg har besluttet at kalde denne periode min Smile og Wave tid. Smile årsag jeg stadig i kontrol, og jeg vil ikke lade denne kontrol mit liv …. og Wave fordi jeg bølge hverdag og sige tak for en anden sund dag. Smil og Wave …. prøv det ….. det kan hjælpe. Bedste ønsker til jer alle. Ønsk mig held og lykke, jeg går i 3 dage for blodprøven.

Jeg blev først diagnosticeret med NHL i 2000. Havde kemo. Tilbagefald i 2009. Havde kirurgi. Nu i uret og vente tilstand. Jeg hellere lide det. Gør mig normal, og ja, jeg ved kræft kunne bag sit grimme hoved igen, men det kunne lige så let ikke. Jeg er taknemmelig hver dag for at være i live …. attitude er alt

Jeg føler kur er derude for kræft, diabetes, osv ….; Overskuddet til det medicinske samfund og de farmaceutiske virksomheder er i ikke helbrede alle disse forfærdelige sygdomme. Vores bedste våben som kræftpatienter er at forske for os selv og har så meget kendskab til vores sygdomme, som vi kan, når vi gå til vores Dr., jeg holder en løbende liste, og vil tage det til min Dr på mit næste besøg. Hvis jeg ikke stille de spørgsmål, så vil jeg ikke få de svar, jeg har brug for at træffe vigtige beslutninger om mit helbred,. Må ikke blive intimideret af din dr … uddanne dig selv på dine spørgsmål.

Diagnosticeret 9 år siden med prostatakræft efter operationen for at mindske prostata (HOLEP). Den urolog, der gjorde operationen anbefalede vagtsomme venter. Min hjemby urolog var stejlt at fjerne prostata. To docs, samlede modsatte strategi. Sendt til Salomo, chefen for urologi på et stort universitet sponsoreret hospital og han anbefalede vagtsomme venter. PSA og DRE hver 6. måned. Hidtil det rigtige valg.

Jeg blev diagnosticeret med vulvacancer i april 2012 og i samråd med min gyn-onkolog, besluttede vi at gøre noget, men se og vente. Jeg vil se min gyn-onkolog igen i februar, Sidste gang jeg så hende, intet meget havde ændret altho kræften syntes at være vokset lidt.

Jeg hadlower venstre lap fjernet 14 mo. siden har været ok jeg guess.My frygter de siger alt er godt bare halft at vente. Hele min experence er jeg følte, at de troede, jeg ville ikke gøre det ingen nogensinde fik mig ud af sengen jeg skulle første bad jeg havde at gøre det første gang, jeg havde at gøre det ingen nogensinde talte til mig virkelig talte jeg mener på 4. dag fik til at gå hjem, kom tilbage en måned. Jeg havde stor dr. de vidste, hvad de gjorde, jeg bare altid har en fornemmelse af er i stand til at gøre små ting tilbage og sholders er healed.age 68 min lungekræft blev fundet, da jeg brækkede 6 ribben fra en busk hog. I ting vil være ok Ted

I 2004 blev jeg diagnosticeret med CLL samtidig fandt jeg ud af, at jeg havde forventet mit tredje barn. Lægen opdagede det, fordi jeg var meget udmattet. De fortalte mig. At de ville se og vente. Jeg ser 2 forskellige onkologer 4 gange om året for min tilregnelighed. Man gjorde yderligere test på mit blod, og opdagede, at jeg havde Mantle celle lymfom. Min bror døde af en non-Hodgkins lymfom på 19, min far en hjernesvulst på 66. Jeg så, hvad kemo gjorde mod dem, og jeg har allerede besluttet, at hvis jeg nogensinde har brug for behandling, jeg vil ikke deltage i kemo. For destruktiv. Min far fortalte mig ikke at lade kræften styre mit liv. Det er svært, når man går ind i drs for en blod drævende og se det blod, der har forrådt mig. Jeg holder spekulerer når skoen vil falde, hvis det vil. Det er skræmmende ikke at vide, hvis og når, men det er hvad det er.

Jeg ved ikke, hvor den videnskabelige jeg er her-men meget nylig, faldt jeg over denne bog på Akupressur, som hævdede, at denne form for behandling kan påvise kræft i sin vorden, ved blot at føle nogle trykpunkter på håndfladen.

Alle behandler der sygdom, kræft, forskelligt. Jeg har en sjælden langsom bevægelse leukæmi. At være en type A personlighed, min kone lærte mig, når først diagnosticeret og modtager 12 behandlinger af en barsk kemo derover (7) måneder, som jeg havde brug for at tage en dag ad gangen og ikke bekymre dig om ud over dette. Jeg talt ned de behandlinger som, Ok, kun 9 venstre eller 8 har .. Det var i 1995. Jeg tilbagefald igen i 2008 og begyndte kemo på samme tid som at have lungebetændelse. Jeg overlevede kuren, (kemo), lungebetændelse, og sygdommen igen. I remission, men kræft er der altid, med de langsigtede bivirkninger fra kemo og eller sygdommen. Jeg vil tilbagefald igen, og jeg vil forsøge et alternativ til kemo på grund af sin desructive påvirker dets havde om min krop. Det er ok. Jeg er heldig, sin kroniske, at sygdommen ikke hente mig ud, er det ikke personligt det er bare, hvad det er. Det har lært mig Fix om liv og perspektiv om livet. Det er en lærerig oplevelse, der er en del af mit liv. Jeg går gennem angst for checkups, blod arbejde osv, men har resigneret mig over tid, at det er, hvad det er, og jeg vil forsøge at ikke beskæftige sig med det, når jeg skal til at forsøge at nyde så meget som jeg kan, mens jeg er i stand. Tag små bidder og nyde monments når de er gode. Prøv at kontrollere din frygt med Gud, religion, kære, venner eller din pets.We hver ejer vores fødsel, liv & amp; død og det er alle en del af vores liv. Jeg ønsker dig mulighed for at nyde øjeblikket med dem, du elsker, holder af og omsorg for. Ha det godt..

Først vil jeg gerne ønske alle at have en glad og velsignet jul så meget som du kan. Prøv at sætte ord Cancer ude af sind for en dag. Det har været svært for mig, da jeg ikke ved, om jeg vil være her næste år. Men jeg vil thru beslutningsforslagene og faktisk nyder nogle af det. Nu til; vagtsomme venter. Min onkolog sagde, at for mig, og jeg vred. Det var som en dødsdom. Jeg er enig kunne bruges bedre formulering. Alle de vagtsomme venter gjorde for mig var at afsløre metasis af min brystkræft fire år senere. Nu er jeg på oral kemo uden garanti, og ingen helbredelse bare mulig remission. Efter min mening betyder hvad vågent venter behov, der skal afklares, og testene bør ske regelmæssigt. Jeg er enig med den dame, der siger det stinker. Men det er for sent at have anger. Måske burde have været søgt en second opinion på det tidspunkt. Jeg vågner hver morgen nu og siger til mig selv && quot; Lad os juble og glæde i dag har Herren gjort && quot; Glædelig jul og Godt Nytår med ny forskning opdagede at hjælpe os alle. Nye opdagelser og kure er alle mirakler givet til os fra Gud gennem gaver af viden til de dedikerede undersøgelser.

Seks år. siden fik jeg at vide, jeg havde en plet på min lunge og dr. ønskede at gøre kirurgi. Jeg gik til en anden dr. og vi besluttede at vente med at se, om noget ændret. Gik til en CT hvert par måneder og endelig en 4 år efter den kendsgerning, fik jeg at vide, at fordi der ikke var nogen ændring i den størrelse, at det ikke var kræft. Jeg synes stadig om det, men er så meget glad for, jeg tog chancen og ventede i stedet for at have det drastiske kirurgi.

Jeg har MDS og er i vagt og vente. Den angst normalt rammer mig et par dage før en Dr. udnævnelse. De aktive skridt du giver er fremragende, de er ting, der har hjulpet mig. Jeg deltager også en støttegruppe. Den aplastisk anæmi & amp; MDS Intl. Fonden sponsorerer Fællesskabet af Hope støttegrupper. Taler med andre i min situation virkelig hjælper. For at finde et fællesskab af Hope kontrollere Fondens hjemmeside, aamds.org.

Min mand blev fortalt i maj 2009 havde CLL, fortalte at vente & amp; se, da tallene var så lave det kan være mange måneder eller år, indtil kemo er nødvendig … 5 måneder senere han havde brug for kemo og gik en gang om ugen i 6 weeks..since så har vi aldrig gået mere end 2 måneder uden blod arbejde … ja hans numre er på vej op igen, og hans træthed er værre, ved vi, den dag vil komme igen. Men indtil det sker, vi lever vores liv til det bedste, vi kan, og sætter pris på det, vi har, hinanden, vores børn, familie og venner, et positivt livssyn hjælper mere end mine ord kan sige ……

Jeg blev diagnosticeret med Stage 1B ikke-småcellet lungekræft på 1-15-08 og blev behandlet med kirurgisk fjernelse af min højre nedre lap og 4 sessioner af carboplatin og taxol. En anden knude blev opdaget og fjernet fra min venstre øvre lap 18 måneder senere. Så den store debat begyndte. De PET scanninger viste NED re: yderligere spredning … var er metastatisk eller en ny læsion ???? Den patologi kom tilbage metastatisk. THe redo patologi kom tilbage metastatisk. Men min anden mening onkolog anbefales kraftigt vagtsomme venter … holde det andet lag af kemo i baglommen, så at sige. Sådan en hård beslutning … du ikke føler sig trygge ikke at behandle, men så meget ikke ønsker at gå igennem unødvendig kemo! Jeg valgte vågent venter efter megen debat, og tho ‘hver CAT-scanning / blodprøve skaber angst, er jeg NED stadig den dag i dag !!!!!

Jeg mener, de bør ændre det til “Watch og Worry”. Jeg kommer op på min 2nd anniversary for at blive diagnosticeret med CLL. Der er intet værre end at gå i hver 4 måneder at få mit blod kontrolleres og se min WBC stige hver gang. Det styrker det faktum, at mit liv går ned ad bakke hurtigt og jeg har tænkt mig at ende på kemo på et tidspunkt. Jeg rue den dag, at min læge fandt en forhøjet WBC. Jeg ønsker han aldrig fortalt mig noget og bare holdt mig i mørket, indtil jeg havde nogle symptomer. At leve med dette har været helvede.

Ser og ventetid giver én gang for at få anliggender i orden og wow, jeg har aldrig arbejdet så hårdt. Men jo længere ventetid, jo mere frustrerende, at du faktisk ikke kan bekæmpe sygdommen. Det er en slags limbo jord. Der er meget lidt støtte som du spilder væk venter på noget til at ske, som vil sætte dig i en anden kategori, en, som du ikke ønsker at være i, fordi det betyder, at kræften har spredt sig. Det er virkelig hårdt!

Jeg blev diagnosticeret med Islet Cell 1B ved min onkolog i 2009. Han havde mig gå gennem 28 strålebehandlinger, to cykler af Adriamyacin og Streptozocin, 12 cyklusser af Sutent og 2 cykler af Afinitor. Sag i punkt, mine blodet fortsat meget lavt og tumormarkør høj INDTIL jeg sagt nok er nok,. Jeg gik fra kemo 3 måneder siden, mine niveauer gik op til næsten normal, som gjorde tumormarkør næsten gå væk. Jeg hvile, spise sundt i tider, at min krop kan bruge mad og har haft mere energi. Også ændret onkologer.

12,2012; I marts 2008 Jeg blev diagnosticeret med BAC, jeg har været && quot; SE && amp; VENTER && quot; i næsten fem (5) år. Rutschebane ride; venter er meget stressende, men hvis resultaterne er OK så tror jeg det er det værd

Tak for denne stykke og for de pro-aktive ting, vi kan gøre i løbet af denne gør-noget tid. Dette er imidlertid en Angst fyldt, undergang fyldt etiket. Vi får at vide en storm er på vej, hvad det ser ud, og vente på det til at strejke. Vi er fanget og har lyst til at sidde ænder. Se & amp; ventetid tilføjer virkelig dårlig psykologi til en skræmmende diagnose, især da for nogle patienter stormen måske aldrig ramt. Den medicinske samfund har brug for at finde mere håbefuld sprog.

Ser og venter sucks!

Vær fysisk aktiv – få i aerobe motion mindst 3 dage hver uge, spise sunde fødevarer – bladgrøntsager, fisk, magert kød, frugt og grøntsager, Reducer stressniveauet – indarbejde yoga eller meditation; Vær opmærksom på eventuelle ændringer i din krop – rapport nye symptomer til din læge, Få dine blodprøver og scanninger til tiden – en kortfattet redegørelse din overvågningsplan sammen med din læge, forstå næste skridt, hvis aktiv behandling er nødvendig – at være godt informeret, vil hjælpe med din følelse af kontrol over situationen