småbørn: stoppe bande og adfærdsmæssige problemer

I denne alder, alt er en omgang “buksetrold -Se, barn-do.” Du laver en sjov ansigt, og du vil se det afspejlet tilbage på dig på dit barns ansigt.

Et lille barn naturlige trang til at efterligne, kan være en god ting. Gentag et par nye ord til ham hver dag, og han vil samle dem op med det samme.

Men copycatting kan også give bagslag. Stub din tå og råbe, “S% $ t!” og du er forpligtet til at høre ordet pop ud af dit barns mund på et tidspunkt.

Vær forsigtig med ikke kun om, hvad du siger, men også om, hvad dine venner siger foran dit barn. Filter tv-shows, radioprogrammer og musik dit barn er udsat for, selv om det bare er spiller i baggrunden. Hvis det er inden for hørevidde, det er fair spil til dit barns ører.

Din Toddler udviklingspolitik Denne måned

Hver lille barn er en unik lille person. De handler ikke det samme – eller ser det samme – som ethvert andet barn deres alder.

Dit barn vokser også i forskelligt tempo end sine jævnaldrende. Han kan tårner sig op over alle sine venner eller halter lidt bag dem i højden. Dit barns vækstkurve – holdt op af din børnelæge – holder styr på alt dette.

Du er sikkert meget fortrolig med vækst diagrammer nu. Her er en påmindelse om, hvad de er vant til

KILDER

AboutKidsHealth: “Fast Foods:. Bedre valg”

Academy of Family Physicians: “earaches hos børn.”

Academy of Pediatrics: “Well-Child-Care – en check-up for Success”.

Nemours Foundation: “. Vækst diagrammer”

Nemours Foundation: “. Badesikkerhed”

Nemours Foundation: “Hvor Becoming Forældre kan påvirke dit forhold.”

Måling dit barns højde, vægt og hoved omkreds; Sammenligning hans vægt og højde med målingerne af andre børn på hans alder; Sporing hans højde og vægt som en percentil. Hvis hans vægt er i 50-percentilen, betyder det 50% af børn hans alder veje mere end ham, og 50% vejer mindre; Hjælpe din læge spore dit barns vækst over tid, til at kigge efter pludselige ryk eller halter.

Hjælp til dit barns Eczem; Hvordan er ADHD påvirker dit liv; Hjælp til mave problemer i Kids

Fakta: Børne Oral healt; Børns Vision Screenin; 9 Overraskende grunde til at få mere søvn