sporing af dine lupus udløser

Hvis lupus nødblus er et mysterium for dig, tage Lupus fællesskabseksperten Christine Miserandino eksempel. Sæt på din detektiv hat og være opmærksom på daglige begivenheder, der kan bidrage til din egen lupus symptomer og nødblus.

I en nylig EU-diskussion, Christine peger flere triggere, der er stor til hende, herunder soleksponering (en fælles lupus trigger), ikke spiser, og ændringer i vejret. Selv om hun kan holde sig ude af solen og Sørg for at spise regelmæssigt, vejret, selvfølgelig, er ude af hendes kontrol. Så arrangerer hun sin tidsplan ifølge prognosen, uanset om regn eller for eventuelle alvorlige vejr ændringer.

For at finde ud af andre udløsere – ligesom en mangel på søvn eller stress – Christine holder en kalender, hvor hun bemærker, hvordan hun føler, hvad medicin hun tager, og eventuelle andre bemærkelsesværdige begivenheder, der sker i løbet af hendes dag.

En af ‘s Fællesskabets medlemmer delte, at som en it-professionel, hun gør noget lignende, ved hjælp af sine analytiske evner til at finde ud af hendes egne lupus nødblus. Hun forsøgte at undgå gluten, og derefter tilføje det tilbage i hendes kost. Så hun var mere opmærksomme på ledsmerter, der opstod, da hun begyndte at spise det igen. Hun siger: “Jeg kun fører en dagbog, når jeg er i alvorlig flare, men jeg holde styr på problemer mellem læge besøg, og bringe det i med min liste over meds, og andre vigtige medicinske oplysninger til hver læge besøg.” Hun holder også op med sin egen elektroniske patientjournal via hendes forsikringsselskab. Hun går ind, at andre mennesker med lupus også tage kontrol over deres egen sundhed oplysninger.

Hvad har du gjort for bedre at forstå dine lupus udløser? Hvad der virker for dig med at reducere lupus symptomer og nødblus?

Deltag denne diskussion i Lupus Fællesskab

Christine Miserandino er en lupus fortaler der skriver, blogs, og taler om at leve med lupus.

Lupus fortaler Christine Miserandino tilbyder tips, råd og mestringsstrategier til at leve med lupus; Se video