sporing af dine psoriasis udbrud: administrerende symptomer og flare-ups

Der er få gennemprøvede udløser for psoriasis. Men mange mennesker med psoriasis føle en forbindelse mellem visse aktiviteter eller engagementer og deres psoriasis udbrud.

Vigtige; Det er muligt, at den titel af rapporten Autoimmune Blæredannelse Sygdomme er ikke det navn, du forventede.

Brug enten et digitalt kamera eller smartphone – eller for de mere kunstnerisk tilbøjelig, et stykke papir – rekord ændringer i psoriasis plaques på kroppen for at se, hvor og hvor meget hud påvirkes af nødblus. Hold på det hver uge, og gøre notater om begivenheder såsom lægebesøg og ny behandling for at se mønstre over tid.

Lær at beskrive de mønstre, du ser. Psoriasis er enestående i hver person med den betingelse, men der er visse kategorier

Enhver tid er der en ændring i din psoriasis – på godt og ondt – se efter foreninger. Har vejret forandring? Var din hud nylig såret? Vidste du løber tør for en psoriasis medicin? Vidste du begynder at tage en ny medicin?

Selv om disse psoriasis udløser ikke alle er bevist, har de enkelte personer fandt udløser de føler gnist deres egne psoriasis udbrud

Skriv ned nogen foreninger, du kan tænke på. Over tid kan kigge tilbage gennem dine optegnelser afslører mønstre, der hjælper med at identificere dine egne udløser for psoriasis udbrud.