to til vejen: opskrifter på vej ture

Vej ture kan betyde mange ting: vinden i dit hår, ærefrygtindgydende seværdigheder, små nye byer. De kan også betyde masser af pit stop til at strække, besøge resten rummet – og snack. Truende stor på dette landskab er nærbutikker, berygtede for belægningsgraden snacks højt indhold af fedt, sukker eller salt. At bo på diæt sporet, er vi nødt til at styre klart af disse vejspærringer og medbring vores egen velsmagende godbidder i stedet.

En mulighed er at gøre snacks derhjemme til at påtage sig den tur. Jeg kan bare forestille os nu med granola barer bagning i ovnen, mens vi pakning op bilen – ikke! Hvad med at tage et par minutter til at hælde et par ingredienser i en gallon-size zip-lock pose, smide dem sammen, og rammer vej? Nu er mere som det. På den måde kan vi vælge de produkter, der er reduceret fedt og højere i fiber at gøre vores egne snack blandinger. Her er to hurtige picks for at få dig i gang – en trail mix og en kringle snack mix.

Denne trail mix har udholdenhed. Den tørrede frugt giver dig nogle energi med det samme, og valnødder og Grape-Nuts korn giver dig nogle fedt og fiber, der vil hjælpe tilfredsstille din sult og sørg for din krop får nogle ekstra energi lidt senere. Valnødder blev valgt, fordi de har den mest omega-3 s og en af ​​de laveste mængde omega-6s af alle anvendte nødder.

Gør 6 (1/2 kop) portioner

TOSS: Læg alle ingredienserne til en gallon zip-lock pose, forsegle det godt, og kaste ingredienserne sammen til at blande; GO: Tag det med dig på din roadtrip for en sund, flavorful, fiberrig snack!

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …