todelte serier: gruppe fitness tendenser

Hvorfor træne massevis i stedet for på din egen? I modsætning til solo udøver, gruppe fitness giver motivation og social interaktion, samt personlig instruktion. Og instruktion er nøglen, når picking up noget nyt. Da det nye årtusinde nærmer, er interesse boomer i fjernøstlige former for motion, som er blid og opmærksomme på bevægelser og kroppens samlede condition. Samtidig i den modsatte ende af spektret, er der en genopblussen af ​​den hårde kerne, “ingen smerte ingen gevinst” -stil træning Gårsdagens. Denne todelte serie udforsker begge tendenser i gruppe fitness og guider dig til stilarter lige for dig. Kig efter del i to uger!

Yoga, en disciplin udviklet i Indien mere end 5.000 år siden, er mor til alle sind-krop øvelser. Yoga fokuserer på arbejdsstillinger, der øger bevidstheden om kroppen, og det søger at integrere krop og sind. Yoga har mange sorter, herunder Ashtanga (en udfordrende power yoga), viniyoga (som er langsom og målrettet) og genoprettende yoga (som er meget rolige). Bevægelserne af yoga hjælpe med at udvikle balance og fleksibilitet og lære dig at slappe af dit sind og krop. Ifølge Donna Morton, en Los Angeles-baserede, certificeret yoga instruktør, “Det er vigtigt at holde indadtil fokuseret på hver position, og lyt til din krop.” Med andre ord, er opmærksomme på, hvordan din krop bevæger sig og føler under hver bevægelse i stedet for kun at fokusere på et resultat, såsom styrket-up biceps.

En af plustegn af yoga er, at det opfordrer dig til at arbejde inden for dit kroppens evner. I stedet for at forsøge at matche, hvad personen ved siden af ​​dig gør eller blot at følge instruktøren, vil du lære at udfordre dig selv uden at overskride dine evner. Hvordan kan du vide, hvis du har ramt en grænse? Morton siger, “Smerte, ryster muskler eller ønsket om at holde vejret, mens de udfører bevægelserne tegn på, at du presser dig selv for hårdt.”

Pilates, en bevægelse terapi, som kombinerer stretching med korrekt justering, er sidst tiltrække opmærksomhed, men det har faktisk været rundt i nogen tid. Det blev oprettet i 1920’erne af tyskfødte Joseph Pilates, som studerede en række øvelse former, herunder yoga. Takket være en baggrund som ingeniør, Pilates var i stand til at designe full-body workout udstyr, som han brugte som fysisk terapi for sig selv og andre. For nylig er Pilates blevet udbredt af dansen verden på grund af dens vægt på kropsholdning og fleksibilitet. Pilates behandler spørgsmål om forebyggelse af personskader, korrekt vejrtrækning, dynamisk stretching (stretching mens du flytter i modsætning til at strække sig og holde) og styrkelse.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …