tolnaftat (aktuel rute) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Før påføring tolnaftate, vaske det berørte område og tør grundigt. Så gælder nok medicin til at dække det berørte område.

Opbevar dette lægemiddel væk fra øjnene.

For patienter, som brugte pulverform af dette lægemiddel

For patienter, som brugte aerosol pulverform af dette lægemiddel

For patienter, der anvender løsningen af ​​denne medicin,

For patienter, som brugte aerosolopløsning form af denne medicin

Opbevaring

For at hjælpe rydde op i din infektion fuldstændigt, fortsætte med at bruge denne medicin i 2 uger efter brænding, kløe eller andre symptomer er forsvundet, medmindre andet er bestemt af din læge. Gå ikke glip af nogen doser.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar beholderen ved stuetemperatur, væk fra varme og direkte lys. Må ikke fryses. Må ikke holde denne medicin inde i en bil, hvor det kan blive udsat for ekstrem varme eller kulde. Må ikke stikke hul i beholderen eller smide det ind i en brand, selv om beholderen er tom.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.