torsemid (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Denne medicin kan få dig til at have en usædvanlig følelse af træthed, når du begynder at tage det. Du kan også bemærke en stigning i mængden af ​​urin eller i din hyppigheden af ​​vandladning. Når du har taget medicinen i et stykke tid, bør disse effekter mindske.

Det er bedst at planlægge din dosis eller doser i henhold til en tidsplan, der vil mindst påvirke dine personlige aktiviteter og søvn. Spørg din læge eller sygeplejerske til at hjælpe dig med at planlægge det bedste tidspunkt at tage denne medicin.

For at hjælpe dig med at huske at tage din medicin, så prøv at komme ind i vane med at tage det på samme tidspunkt hver dag.

For patienter, der tager denne medicin mod forhøjet blodtryk

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Opbevaring

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.