træning strækker: kan du flex for langt?

Af Amber Greviskes

Den Rygte: Den løsere du er, jo bedre

Efter en yoga eller Pilates klasse, du skulle være i en salig Zen-lignende tilstand – eller så jeg har hørt. Det er faktisk aldrig sket for mig. Men jeg helt sikkert føle stærkere, højere og mere fleksible, hvilket er nok til at holde mig tilbage. Den lejlighed, dog har jeg tænkt: Skal jeg virkelig at være i stand til at strække sådan? Kunne jeg faktisk overstretching?

Dommen: Du kan strække for meget

“Det er absolut muligt at overstrække under enhver fitness klasse,” siger personlig træner Aaron Burk, ejeren af ​​optimal ydeevne og Sundhed i Chicago. “Men det er en sjælden begivenhed, og når det sker, vi ikke normalt føler det samme.”

Overstrækning kan involvere muskler, led eller begge. Det sker, når muskler eller led skubbes ud over egne normale grænser. Muskler, der er overbebyrdede vises slap i stedet for tonet og kan forårsage ustabilitet problemstillinger inden for et fælles, skaber problemer lige fra mikroskopiske tårer i vævene til fuld tårer af muskler, sener eller ledbånd. Samlinger er også mere tilbøjelige til at blive hyperextended.

For at forhindre overstretching og muskelskader, huske at varme op helt, før du begynder din træning. Rask gang eller langsom jogging i cirka fem minutter kan gøre det trick. Dynamiske strækninger som arm cirkler, ben elevatorer og walking lunges er gode måder at begynde at de fleste mennesker vil huske fra deres high-school gym klasser.

Det er bedst at øve dynamisk stretching vs statisk stretching og opretholde en korrekt kropsholdning i alle strækker aktiviteter, “siger Burk.” Push Kun din krop til det yderste, som du kender.

At kende dine egne grænser, men kan være svært. Mange mennesker føler, at de skal være i nogle smerter til “mærke strækket”, men det er langt fra sandheden. Gode ​​undervisere, der strækker dig ud kan måle, når de strækker dig, og når de er såre dig. Desuden, hvis du er i en varm gym eller tage en hot yoga klasse, kan du føle dig mere fleksibel, fordi din krop er varmet op, når det i virkeligheden er du ikke faktisk så varmet op, som du tror.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …