transvaginal mesh komplikationer: få fakta

Bekymret over transvaginal mesh komplikationer forbundet med behandlinger for bækkenbunden lidelser? Her er hvad du behøver at vide.

Hvis du er en kvinde, der har en bækkenbunden lidelse, har du sandsynligvis hørt om behandlinger, der omfatter transvaginal mesh. Men rapporter om komplikationer kunne have dig forvirret eller tilbageholdende med at søge behandling. Forstå bekymringer om transvaginal mesh og hvad de kan betyde for dig.

Kirurgisk net er en medicinsk anordning, der anvendes til at tilvejebringe ekstra støtte Ved reparation svækket eller beskadiget væv. De fleste kirurgiske mesh-enheder er fremstillet af syntetiske materialer eller animalsk væv.

Kirurgisk net kan anvendes til at behandle

Hver type mesh procedure bærer sine egne risici og fordele.

I 2008, Food and Drug Administration (FDA) advaret om potentielt alvorlige komplikationer forbundet med kirurgisk maske placeret gennem skeden til at behandle POP og SUI. Så, i 2016, FDA ændrede klassificering af kirurgiske mesh til at reparere POP transvaginalt fra en moderat risiko enhed til en høj-risiko-enhed.

Forskning har vist, at kirurgisk maske for transvaginal reparation af POP kan medføre komplikationer såsom mesh erosion, smerter, infektion, blødning, smerter under sex, orgel perforation og vandladningsproblemer. Mange af disse komplikationer kræver yderligere behandling, herunder kirurgi.

Behandling SUI med en maskestørrelse slynge kan også forårsage komplikationer, herunder mesh erosion, infektion og smerte. Men forskning tyder, at de komplikationer er sjældne og mindre alvorlige end er komplikationer forbundet med kirurgisk maske for transvaginal reparation af POP, og sjældent kræver opfølgende operation.

Hvis du overvejer behandling for en bækkenbunden lidelse, der involverer kirurgisk maske, sørg for at have din læge forklare alle dine muligheder, samt deres mulige risici og fordele. Især være opmærksom på de risici der er forbundet med kirurgisk maske for transvaginal reparation af POP, såsom behovet for yderligere kirurgi på grund af mesh-relaterede komplikationer.

besøge din læge