traumatisk hjerneskade behandlinger og præparater

Mild traumatiske hjerneskader kræver normalt ingen anden end hvile og over-the-counter smertestillende til at behandle en hovedpine behandling. Men en person med en mild traumatisk hjerneskade behov, normalt skal overvåges nøje hjemme for eventuelle vedvarende, forværring eller nye symptomer. Han eller hun kan også have opfølgende læge aftaler.

Lægen angiver, når en tilbagevenden til arbejde, skole eller fritidsaktiviteter er passende. Det er bedst at undgå fysiske eller tænkning (kognitive) aktiviteter, der gør tingene værre, indtil symptomerne er forsvundet. De fleste mennesker vende tilbage til normale rutiner gradvist.

Nødhjælp til moderate til svære traumatiske hjerneskader fokuserer på at sikre personen har en tilstrækkelig ilt og blodforsyning, vedligeholdelse blodtryk, og forhindre enhver yderligere skade for hovedet eller halsen.

Mild skade

Mennesker med alvorlige kvæstelser kan også have andre skader, der skal løses. Yderligere behandlinger på skadestue eller intensivafdeling af et hospital vil fokusere på at minimere sekundær skade på grund af inflammation, blødning eller reduceret iltforsyning til hjernen.

Medicin til at begrænse sekundær skade på hjernen umiddelbart efter en skade kan omfatte

Omgående nødhjælp

Anti-beslaglæggelse medicin. Mennesker, der har haft en moderat til svær traumatisk hjerneskade er i risiko for at have anfald i den første uge efter deres skade.

Medicin

kan gives en anti-beslaglæggelse medicin i den første uge for at undgå yderligere skader hjernen, som kan være forårsaget af en beslaglæggelse. Ekstra anti-beslaglæggelse behandlinger anvendes kun, hvis der opstår anfald.

Kirurgi

Akut kirurgi kan være nødvendig for at minimere yderligere skade på hjernevæv. Kirurgi kan anvendes til at løse følgende problemer

Rehabilitering

De fleste mennesker, der har haft en betydelig hjerneskade vil kræve rehabilitering. De kan være nødvendigt at genlære grundlæggende færdigheder, såsom at gå eller tale. Målet er at forbedre deres evner til at udføre daglige aktiviteter.

Terapi normalt begynder på hospitalet og fortsætter på en indlæggelse rehabilitering enhed, en stationær behandling facilitet eller gennem ambulant behandling. Typen og varigheden af ​​genoptræning varierer fra individ, afhængigt af sværhedsgraden af ​​hjerneskade og hvilken del af hjernen blev skadet.

Rehabilitering specialister kan omfatte