truncus arteriosus årsager

Truncus arteriosus forekommer under føtal vækst, når dit barns hjerte er ved at udvikle, og er derfor til stede ved fødslen (medfødt). I de fleste tilfælde er årsagen er ukendt. En oversigt over typiske hjerte struktur og funktion er lettere at forstå de fejl i truncus arteriosus.

Dit hjerte har fire pumpestationer kamre, der cirkulerer blodet. De “døre” af kamrene (ventiler) kontrollere strømmen af ​​blod, åbne og lukke for at sikre, at blod strømme i en enkelt retning.

Den hjertets fire kamre er

Dannelsen af ​​den føtale hjerte er en kompleks proces. På et vist punkt, alle babyer har en enkelt stor beholder (truncus arteriosus) forlader hjertet. Under normal udvikling af hjertet, men denne meget store enkelt beholder deler sig i to dele.

Hjertet

En del bliver den nedre del af aorta, som er fastgjort til den venstre ventrikel. Den anden del bliver den nedre del af lungepulsåren, som er fastgjort til den højre ventrikel.

Også under denne proces, ventriklerne udvikler i to kamre adskilt af en væg (skillevæg).

Normal udvikling hjerte

I babyer født med truncus arteriosus, aldrig enkelt stor fartøjet afsluttede opdeling i to separate beholdere. Og væggen adskiller de to ventrikler aldrig lukket fuldstændigt, hvilket resulterer i et stort hul mellem de to kamre (ventrikulær septal defekt).

Truncus arteriosus hos nyfødte

Ud over de primære defekter af truncus arteriosus, ventilen styrer blodgennemstrømningen fra ventriklerne til singe stor beholder (trunkal ventil) ofte defekt og tillade blodet at strømme baglæns ind i hjertet.