tyfus vaccine, levende (oral rute) beskrivelse og mærkenavne

Tyfus er en alvorlig sygdom, der kan medføre døden. Det er forårsaget af en bakterie kaldet Salmonella typhi, og spredes oftest gennem inficeret mad eller vand. Tyfus kan også spredes ved tæt person-til-person, kontakt med smittede personer (såsom sker med personer, der bor i samme husstand). Nogle inficerede personer synes ikke at være syg, men de kan stadig sprede kim til andre.

Tyfus er meget sjælden i USA (USA) og andre områder af verden, der har god vand og spildevand (affald) systemer. Det er imidlertid et problem i dele af verden, som ikke har sådanne systemer. Hvis du rejser til visse lande eller fjerntliggende områder, vil tyfus vaccine beskytter dig mod tyfus. Den USA-CDC anbefaler forsigtighed i følgende områder i verden

Tyfus vaccine taget gennem munden hjælper med at forhindre tyfus, men giver ikke 100% beskyttelse. Derfor er det meget vigtigt at undgå smittede personer og mad og vand, der kan være inficeret, selvom du har taget vaccinen.

For at få den bedst mulige beskyttelse mod tyfus, bør du udfylde vaccinen doseringsskema (alle 4 doser af vaccinen) mindst 1 uge før rejse til områder, hvor du kan blive udsat for tyfus.

Hvis du vil være på rejse regelmæssigt til dele af verden, hvor tyfus er et problem, bør du få en booster (gentag) dosis af vaccinen hvert 5. år.

Capsule, Forsinket frigivelse; Capsule

Tyfus vaccine er kun tilgængelig fra en læge eller sygeplejerske.

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer