ulcerativ colitis behandling

Colitis ulcerosa påvirker hver person forskelligt, og folk reagerer på behandlinger forskelligt. Læger vil designe colitis ulcerosa behandlingsplan, der bedst opfylder dine unikke behov.

Folk, der har colitis ulcerosa udvikler ofte betændelse uden for tyktarmen – i deres samlinger, øjne, hud eller lunger. tværfaglig tilgang betyder en bred vifte af specialister vil arbejde tæt sammen med din primære team til at levere præcis den omhu, du har brug for.

andre komplikationer

Kvinder med colitis ulcerosa kan normalt have en vellykket graviditet, især hvis de kan holde sygdommen i remission under graviditeten. Det er vigtigt at arbejde med en høj risiko fødselslæge og en gastroenterolog speciale i colitis ulcerosa. Læger har ekspertise og erfaring vejlede kvinder med colitis ulcerosa gennem graviditet og fødsel.

Ved i Minnesota, vil et team af specialister arbejder sammen om at løse dit barns behov. Fordi langvarig brug af steroider kan have skadelige virkninger på børn, Læger ofte vælger at bruge andre anti-inflammatoriske eller immunosuppressive lægemidler til at reducere behovet for steroider. de avancerede diagnostiske tests såsom MR enterography behøver børn ikke udsættes for ioniserende røntgenstråling, som kan være en bekymring, når der er behov for gentagne billeddannende undersøgelser.

Graviditet

Colitis ulcerosa ofte tager en endnu større fysisk og følelsesmæssig vejafgift på unge mennesker, langsommere deres vækst og forsinke kønsmodning., Unge og deres familier arbejder tæt sammen med psykologer, der kan hjælpe dem med at navigere dag-til-dag problemer med at leve med colitis ulcerosa .

Behandling af børn