urocit-k 10 oral, parenteral

Kalium er nødvendig for at opretholde et godt helbred. Selv om en afbalanceret kost normalt leverer al den kalium en person har brug for, kan kaliumtilskud være nødvendig af patienter, som ikke har nok kalium i deres almindelige kost eller har mistet for meget kalium på grund af sygdom eller behandling med visse lægemidler.

Bruger For Urocit-K 10

Der er ingen tegn på, at kaliumtilskud er anvendelige i behandlingen af ​​forhøjet blodtryk.

Mangel på kalium kan forårsage muskelsvaghed, uregelmæssig hjertebanken, humørsvingninger, eller kvalme og opkastning.

Injicerbare kalium administreres kun af eller under tilsyn af din læge. Nogle former for oral kalium kan være tilgængelige i butikkerne uden recept. Siden for meget kalium kan forårsage helbredsproblemer, bør du kun tage kaliumtilskud hvis instrueret af din læge.

For et godt helbred, er det vigtigt, at du spiser en afbalanceret og varieret kost. Følg omhyggeligt enhver kost program din sundhedsplejerske kan anbefale. For din bestemt vitamin kosten og / eller mineralske behov, så spørg din læge eller sygeplejerske for en liste over egnede fødevarer.

Nedenstående tabel indeholder nogle kalium-rige fødevarer.

Den daglige mængde kalium behov er defineret på flere forskellige måder.

Fordi mangel på kalium er sjældne, er der ingen RDA eller RNI for dette mineral. Imidlertid menes det, at 1600-2000 mg (40 til 50 milliækvivalenter [mækv]) per dag for voksne er passende.

Betydningen af ​​kost

Huske

Hvis du tager et kosttilskud uden recept, omhyggeligt læse og følge eventuelle forholdsregler på etiketten. For disse kosttilskud, bør betragtes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Selv om der er ingen specifikke oplysninger sammenligne brugen af ​​kaliumtilskud hos børn med brug i andre aldersgrupper, er de ikke forventes at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos børn end de gør hos voksne.

Mange lægemidler er ikke blevet undersøgt specifikt hos ældre mennesker. Derfor kan det ikke være kendt, om de arbejder nøjagtig samme måde, de gør hos yngre voksne. Selv om der er ingen specifikke oplysninger sammenligne brugen af ​​kaliumtilskud hos ældre med brug i andre aldersgrupper, er de ikke forventes at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos ældre mennesker end de gør hos yngre voksne.

Ældre voksne kan være en større risiko for at udvikle høje blodniveauer af kalium (hyperkaliæmi).

Kaliumtilskud har ikke vist sig at give problemer i mennesker.

Kaliumtilskud udskilles i modermælk. Imidlertid har denne medicin ikke blevet rapporteret at forårsage problemer i sygepleje babyer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager nogen af ​​disse kosttilskud, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med kosttilskud i denne klasse eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​kosttilskud i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder kalium supplement. Det kan ikke være specifik for Urocit-K 10. Læs med omhu.

For patienter, der tager den flydende form af dette lægemiddel

For patienter, der tager det opløselige granula, opløseligt pulver eller opløselig tablet form af denne medicin

For patienter, der tager den forlængede frigivelse tabletform af denne medicin

For patienter, der tager den forlængede frigivelse kapselform af denne medicin

Før ibrugtagning Urocit-K 10

Tag denne medicin umiddelbart efter måltider eller med mad for at mindske mulig mavetilfælde eller afførende handling.

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Dette er især vigtigt, hvis du også tager både diuretika (vand piller) og digitalis medicin for dit hjerte.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Korrekt brug af kalium supplement

Din læge bør kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at medicinen virker korrekt, og at mulige bivirkninger undgås. Laboratorieundersøgelser kan være nødvendig.

Brug ikke salterstatninger, spise lav-natrium fødevarer, især nogle brød og konserves, eller drikke med lavt natrium mælk, medmindre du bliver bedt om at gøre det ved din læge, da disse produkter kan indeholde kalium. Det er vigtigt at læse etiketterne omhyggeligt på alle lav-natrium fødevarer.

Spørg din læge, før du starter nogen form for fysisk træningsprogram, især hvis du er ude af stand og tager anden medicin. Motion og visse lægemidler kan øge mængden af ​​kalium i blodet.

Spørg din læge, hvis du bemærker sortbrune afføring eller andre tegn på mave eller tarm blødning. Denne medicin kan forårsage en sådan betingelse for at blive værre, især når det tages i tabletform.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Stop med at tage medicinen og tjekke med din læge, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Forholdsregler mens du bruger Urocit-K 10

Urocit-K 10 Side Effects

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Sommetider kan du se, hvad der synes at være en hel tablet i afføringen efter at have taget visse forlænget frigivelse kaliumklorid tabletter. Dette kan forventes. Din krop har absorberet den kalium fra tabletten og skallen derefter bortvist.

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.