ursodiol (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Tag denne medicin nøjagtigt som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

Det er bedst at tage ursodiol med måltider, medmindre andet er bestemt af din læge.

Tag denne medicin til fuld tid for behandling, selvom du begynder at føle sig bedre. Hvis du stopper med at tage medicinen for hurtigt, kan galdesten ikke opløses så hurtigt eller ikke kan opløses på alle.

Det menes, at kropsvægt og form for kost patienten følger kan påvirke, hvor hurtigt stenene opløses og om nye sten vil danne. Men tjekke med din læge før de går på en diæt.

Hvis du bruger Urso Forte® tabletter

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Opbevaring

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Ring til din læge eller apotek for at få instruktioner.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt, eller fordoble din næste dosis.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.