uvulopalatopharyngoplasty operation for snorken

Sleep Disorder Trends

Uvulopalatopharyngoplasty (UPPP) er en procedure, der anvendes til at fjerne overskydende væv i halsen til at udvide luftvejene. Dette kan nogle gange give luft til at bevæge sig gennem halsen lettere når du trækker vejret, hvilket reducerer snorken. Vævene fjernet, kan omfatte

Det tager omkring 3 uger at komme sig fra kirurgi. Det kan være meget vanskeligt at sluge i dette tidsrum. På grund af dette, kun 60% af dem, der har kirurgi sige de ville undergå den igen. 1

Uvulopalatopharyngoplasty er undertiden anvendes til behandling af snorken i mennesker, så deres seng partner kan sove bedre. Det er sjældent bruges, og kun i betragtning i tilfælde af meget alvorlig snorken, når andre behandlinger har fejlet. Det kan anvendes af personer, som

UPPP er ofte effektive til at reducere snorken oprindeligt. På lang sigt, hærder det snorken i 46% til 73% af dem, der har haft denne operation. 1

Komplikationer under kirurgi omfatter utilsigtet skade på omkringliggende blodkar eller væv.

Komplikationer efter operationen kan indbefatte

Kirurgi er sjældent anvendes til behandling af snorken. Det kan ikke helt helbrede snorken, og risikoen for kirurgi kan ikke være værd at den lille fordel du får.

Hvis du udvikler søvnapnø efter at have UPPP, kan diagnosen forsinkes, fordi du ikke snorker. Snorken er den største symptom på søvnapnø.

Snorken er ikke altid betragtes som et medicinsk problem, så forsikringen kan ikke dække behandling.

Før overvejer operation, bør alle mennesker, der snorker prøve kirurgisk behandling.

Laser-assisteret uvulopalatoplasty også kan anvendes til behandling af snorken.

Udfyld kirurgi oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forberede denne operation.

Kashima ML (2007). Udvalgte lidelser i næse og svælg: Epistaxis, snorken, anosmi, hæshed og hikke. I NH Fiebach et al., Eds., Principles of Ambulant Medicine, 7. udg., Pp. 1849-1864. Philadelphia: Lippincott Williams og Wilkins.

Anne C. Poinier, MD – Intern Medicin; Mark A. Rasmus, MD – Pulmonology, Critical Care Medicine, Sleep Medicine

September 9, 2014

Den lille fingerformede stykke væv (drøbel), der hænger ned fra bagsiden af ​​ganen i halsen; Del af ganen (bløde gane); Overskydende hals væv, mandler og polypper, og svælget.

Har overskydende væv i næse, mund eller hals, der blokerer luftvejene; Må ikke stoppe snorken efter at livsstilsændringer såsom at tabe sig og sove på deres sider.

Søvnighed og perioder, hvor vejrtrækning stopper (søvnapnø), både relateret til medicinen (anæstesi), der gjorde du sover under operationen; Hævelse, smerte, infektion og blødning; En halsbetændelse og problemer med at synke; Dræning af sekret ind i næsen og en nasal kvalitet til stemmen. Tale kan blive påvirket af denne operation; Forsnævring af luftvejene i næse og svælg.