vaccine information erklæringer-immuniseringsplaner

I USA, Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) og andre nationale organisationer rådgive folk om, hvilke vaccinationer, de bør få og hvornår. Vaccinationsprogrammer er for raske børn, teenagere og voksne såvel som for folk, der har helbredsproblemer og andre omstændigheder, herunder graviditet, astma, eller diabetes. Hvis du vil se eller udskrive en liste over anbefalede vaccinationer baseret på din alder, tidligere immunisering historie, og andre faktorer, se CDC vaccinationsprogrammer på www.cdc.gov/vaccines/schedules/index.html.

Du bør mistanke stivkrampe, hvis et snit eller sår efterfølges af en eller flere af disse symptomer; Stivhed af halsen, kæben og andre muskler, ofte ledsaget af en grotesk, grinende expressio; Sværhedsgrad swallowin; Irritabilit; Ukontrollable spasmer i kæben, kaldet stivkrampe, og hals muskel; Smertefulde, ufrivillig sammentrækning af andre muskler; I nogle tilfælde vil symptomerne udvikle sig i mangel af klippe eller sår, som du kan huske. Derudover kan du opleve rastløshed, manglende …

For mere information om, hvornår de skal få vacciner, vaccinationer.

CDC kan anbefale visse vaccinationer for folk, der kommer til at rejse til et fremmed land. For mere information, Travel Health.