vægttab: ikke falde for et hurtigt fix modefænomen kost

Af Alia Hoyt

Genveje er awesome. Hvem kan ikke sætte pris på en nice tilbage vej, der skærer en pendler i halve? Jeg har været kendt for at springe strygning fordi rynker falder normalt ud i et par timer, alligevel. Nogle gange kan trin springet eller forkortet uden at kompromittere resultatet for meget. Desværre for Dieters, vægttab er generelt ikke noget, der kan være forhastet sammen … i hvert fald, ikke hvis du ønsker succes på lang sigt. Så er du tilbage hvor du startede.

Før du køber din lokale råvarer sektionens samlede bestand af grapefrugt, overveje følgende grunde til quick-fix kostvaner er ikke svaret på din talje problemer

Men … jeg altid se gode resultater med quickie kostvaner. Det er rigtigt, at quick-fix kost kan hjælpe dig med at få de pounds off, men det meste af den tid, de kommer tilbage med en hævn. De smarties end ved Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) insistere på, at mennesker, der gør reelle, bæredygtige livsstilsændringer er bedre rustet til at holde vægten off. De anbefaler et tab på en til to pounds per uge for at være sund og realistisk.

Men..; quick fix kostvaner er ikke dårligt for mig. Ifølge vægtkontrol Information Network, tilbagevendende tab og genvinde vægt er kendt som “vægt cykling.” Selvom meget mere undersøgelse skal ske om emnet, mange eksperter enige om, at yo-yo slankekure kan påvirke mental sundhed, kolesterol og blod tryk, i det mindste.

Men … Jeg har ikke tid at spilde på en konventionel kost. Tænk over det på denne måde: Jo mere tid du bruger på at hengive sig til quick-fix kost, der ikke arbejder for den langsigtede, jo længere det tager at tabe sig og holde det ud. Jeg ved CDC s en-til-to-pund pr uge vægttab grænse synes ulideligt langsom, men gør det på den sunde måde vil give dig den talje, du ønsker til gode.

Men … Jeg har brug for en kost, der er let at følge. Masser af mennesker henvender sig til quickie kost, fordi de har klare regler: Du må ikke spise kulhydrater. Spis ikke kød. Må ikke spise noget, men laks og cashewnødder. Alle, der er fint, hvis det virker for dig. Men mange af os har problemer stikning med disse strenge kost planer, og det amerikanske Department of Health and Human Resources indeholder retningslinjer, der er temmelig let at fordøje (pun helt tilsigtede). For eksempel: Kontrol portionsstørrelser, erstatte sukkerholdige drikkevarer med vand, spise frisk frugt og grøntsager, læse etiketter, vælge produkter med lavere natrium numre og skifte til fedtfattige mejeriprodukter.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …