vælgere guide: dækning for unge voksne

Unge voksne er blandt de mest tilbøjelige til at ikke have en sygeforsikring. En ud fem unge voksne i alderen 19. til den 25., har ingen sygesikring i forhold til en af ​​ud syv voksne i alderen 45 til 65. Selv om disse tal er høje, er de markant ned fra 2012, hvor mere end en fjerdedel af unge voksne var forsikret.

Faldet i unge voksne uden forsikring er sandsynligvis på grund af bestemmelsen i den overkommelige Care Act, der giver unge voksne til at forblive på deres forældres politikker indtil alder 26. For unge voksne stadig uforsikrede, høje omkostninger er den største faktor. Deres forældre kan være uforsikrede forlader dem uden afhængige dækning.

Unge mennesker er ofte på udkig efter arbejde eller starte deres karriere og er mere tilbøjelige til at have lavere indkomster. Fordi de er også mere tilbøjelige til at arbejde for små virksomheder eller arbejder på deltid, kan de ofte ikke få sundhedsmæssige fordele gennem deres job.

Ikke at have sygeforsikring kan være dyrt. Næsten halvdelen af ​​dem, der er uforsikrede siger, at de har haft problemer med lægeregninger. Næsten 4 ud af 10 gennemført medicinsk gæld. Resterende uforsikrede har en pris som godt. Den overkommelige Care Act kræver, at alle mennesker skal have sygeforsikring eller betale en bøde. I 2016 vil voksne betale en bøde på $ 695 for at være uforsikret eller 2,5% af deres årlige indkomst, der er størst.

Udvid Medicaid

Den overkommelige Care Act kræves stater til at udvide deres Medicaid programmer til alle under 138% af den føderale fattigdomsgrænse ($ 16,242 for enkeltpersoner). Højesteret fastslog Men det var forfatningsstridigt at kræve stater til at udvide deres programmer og gjort det valgfrit. Som af 2016, har 32 stater og District of Columbia udvidet deres Medicaid-programmerne, så unge voksne adgang til billig sygesikring. Flere stater, som ikke har udvidet deres programmer overvejer at gøre det.

Ophævelse af lov overkommelige Care

Flere kandidater lover at ophæve den overkommelige Care Act. Hvis overkommelige Care Act ophæves, er det ikke klart, om forældrene stadig ville være i stand til at holde unge voksne på deres politik. Bestemmelsen har vist populært og flere forsikringsselskaber har sagt, de ville holde det, uanset hvad der sker med loven.

KILDER

CDC: “Health Insurance dækning: Tidlig Frigivelse af skøn fra National Health Interview Survey, fra januar til marts 2014.”

HealthReform.gov: “Unge mange mennesker i verden, og Health Insurance Reform.”

Healthcare.gov: “State-Level Skøn over Gevinster i Forsikringsdækning blandt unge voksne.”

United States Census Bureau 2011 Rapport (produceret 9/2012).

Mitt Romney.

Bloomberg Business Week: “Romney Health Plan at holde allerede eksisterende tilstand Dækning.”

Brug for sygesikring for hjælp? Svar på nogle få spørgsmål for at få din personlige handlingsplan.