valleprotein sikkerhed

Naturlig Standard® Patient Monograph, Copyright © 2016 (). Alle rettigheder forbeholdes. Kommerciel fordeling forbudt. Denne monografi er beregnet kun til orientering, og bør ikke fortolkes som specifik medicinsk rådgivning. Du bør rådføre sig med en kvalificeret sundhedspleje udbyder, før der træffes beslutninger om behandlinger og / eller sundhedsmæssige forhold.

Mælk består af to hovedtyper af proteiner, kaseinet klasse og vallen klasse.

Valleproteiner indeholder højere niveauer af essentielle aminosyrer. De anvendes i is, brød, suppe, modermælkserstatning og andre fødevarer.

Nøgle til kvaliteter

Allergier (forebyggelse)

Valleproteinprodukter kan behandles på en række måder. De færdige produkter har ofte forskellige niveauer af protein, sukkerarter, mineraler og fedt.

Valleprotein er en let fordøjeligt proteinkilde. Det er også en populær proteintilskud til forbedring immunfunktion og muskelstyrke. Det er også bruges til at hjælpe med at forhindre hjertesygdomme, diabetes, og knogletab.

Der er god dokumentation for brugen af ​​valleprotein til at lindre allergiske symptomer, reducerer appetitten og giver protein. Der er rimelig god dokumentation til støtte dens anvendelse til at forbedre blodsukkeret, øge muskelmasse og styrke og fremme vægttab. Mere forskning er nødvendig for at bekræfte disse resultater.

Nedenstående doser er baseret på videnskabelig forskning, publikationer, traditionelle brug, eller ekspertudtalelser. Mange urter og kosttilskud er ikke blevet grundigt testet og sikkerhed og effektivitet kan ikke bevises. Brands kan foretages forskelligt, med variable ingredienser, selv inden for samme mærke. Nedenstående doser kan ikke gælde for alle produkter. Du bør læse varedeklarationen, og diskutere doser med kvalificeret sundhedspleje udbyder, før behandlingen påbegyndes.

Daglige doser på 20-30 gram valleprotein er blevet anvendt, uden at overskride 1,2 g pr kg legemsvægt. En valle-holdigt protein shake efter træningen er blevet anvendt.

For at reducere appetit, er valleprotein er taget af munden i enkeltdoser, doser på op til 60 gram, eller 0,5 gram pr kg kropsvægt i form af Fonterra WPI 894 eller BiPRO®. Valleprotein er tilføjet til yoghurt som en enkelt dosis. Valleprotein er taget af munden i form af Lacprodan® DI-9213, som indeholder 1.000 millijoule energi.

Nutrition (proteinkilde)

For knogletæthed, har mælk med 30-40 milligram mælk grundlæggende protein blevet taget af munden i 6-8 måneder. Doser på 30-60 milligram valle grundlæggende protein er taget gennem munden dagligt i 24 uger. En dosis på 250 milliliter af en skummetmælk-baseret drik indeholdende 30 gram valleprotein er taget gennem munden dagligt i to år.

appetitnedsættende

For bronkospasme (unormal lunge muskelsammentrækning), har 30 gram denatureret valleprotein blevet taget af munden dagligt i otte uger.

Sukkersyge

For kræft, har 30 gram valleprotein blevet taget af munden dagligt i seks måneder.

For hjertesygdomme risiko, har op til 60 gram valleprotein taget gennem munden 1-2 gange dagligt i 4-36 uger. En dosis på 45 g valleproteinisolat er taget gennem munden som en enkelt dosis ved morgenmad. Milkshakes indeholder 45 gram valle isolat (Lacprodan®-DI-9224) eller valle hydrolysat (Lacprodan®-DI-3065) er taget af munden som enkeltdoser. En enkelt dosis på 5 g af en valle-afledt peptid (NOP-47) er taget af munden dagligt. Op til 15 gram formbart protein matrix (Wheygurte ™) er taget gennem munden to gange dagligt i tre måneder.

muskelstyrke

Vægttab

Acne

Ved kroniske lungesygdomme er 12 gram valleprotein taget gennem munden to gange dagligt i seks uger. En dosis på 20 gram tryk valle i 120 ml æblemos er taget gennem munden i 16 uger.

For cystisk fibrose (slim ophobning i lungerne), har valle i æblemos taget gennem munden i en dosis på 40 gram dagligt i 28 dage. En dosis på 10 gram valleproteinisolat (ImmunocalTM) er taget af munden to gange dagligt i tre måneder.

Allergier (behandling)

For dehydrering, har en drik, der indeholder 15 gram per liter Impact valleprotein taget gennem munden over en time som en enkelt dosis.

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

For diabetes, er valleprotein er taget af munden som en enkelt dosis i følgende former og doser: 45-55 gram, taget alene eller føjet til suppe eller en kartoffel, og enkeltdoser føjet til måltider eller drikkevarer. Doser på 5-10 gram glykæmisk indeks-sænkende peptid fraktion (GILP) af valle som en enkelt dosis er taget gennem munden. Valleprotein er taget af munden i form af Peptamen @.

knogledensitet

For at forbedre fosfat niveauer i mennesker i dialyse, har 30 gram af en lav-fosfat og lav kalium valleproteinkoncentrat blevet taget af munden dagligt i tre måneder.

Til forbedret muskelstyrke, er valleprotein taget gennem munden i følgende doser og / eller former: op til 45 g blandet med Gatorade®, tre gange om ugen i op til 14 uger; 1,2 g per kilogram alene eller blandet med saccharose pulver, dagligt i seks uger, 30 gram i poser blandet med mad eller drikkevarer, to gange dagligt i 36 uger, 1,5 gram pr kg hydrolyseret valle isolere dagligt i 10 uger, 33 gram som en del af et protein bar, dagligt i ni uger; 1,5 gram per kilogram umiddelbart efter træning og fire gange dagligt i 14 dage, 15 gram før og efter motion i 21 uger; 1,0 gram pr kg valleproteinpulver dagligt i 14 uger, og et mejeri supplement indeholdende valleprotein, to gange dagligt i otte uger.

For motion ydeevne og nyttiggørelse, er valleprotein er taget af munden i de følgende doser og / eller former: enkeltdoser på 2 procent valle hydrolysat i en test drink eller 25 gram i vand med smag, 0,4 gram per kilogram hver time med saccharose; 44 gram orange-flavored Maximuscle Promax ™ i opdelte doser før og efter træning, derefter to gange dagligt i tre dage, 42 gram før og efter træning, 1,2-1,5 gram pr kg dagligt med styrketræning.

For høretab, har en ikke-denatureret valle proteintilskud rig på glutathion er taget af munden.

For H. pylori-infektion, 2,5 gram immun valleproteinkoncentrat (WPC-80) er taget af munden tre gange dagligt i 28 dage.

For leverbetændelse, har 20 gram udenatureret cystein-rige valleproteinisolat er taget af munden på to doser blandet med vand, dagligt i 12 uger. En dosis på 12 gram valleprotein tilføjet til mousse er taget gennem munden to gange dagligt i 12 uger.

For HIV, følgende doser og / eller former for valleprotein er taget gennem munden: 40-45 gram 1-2 gange dagligt i 2-12 uger, 8,4 gram Immunocal ™ dagligt i fire uger, derefter 19,6 gram dagligt i fire uger, derefter 28 gram dagligt i en uge, og endelig 39,2 gram dagligt i tre uger, 8.4-84 gram valleprotein daglig 2.4 gram per kilogram daglig i en højt kalorieindhold formel, og 42-84 gram dagligt i en glutamin- beriget formel.

For højt blodtryk, har 125-250 milliliter drikkevarer suppleret med valle peptider eller valleprotein (Alacen®) taget af munden dagligt i 12 uger til to år. En dosis på 20 gram hydrolyseret valleprotein eller umodificeret valleprotein er taget gennem munden dagligt i seks uger.

For immunforsvaret, har 5 gram valleprotein taget gennem munden tre gange dagligt i otte uger.

For ernæring (proteinkilde), har 0,8 gram pr kg protein (med 50 procent bliver valleprotein) er taget af munden dagligt i 15 dage. Op til 15 gram valleprotein er taget gennem munden som en enkelt dosis. Doser på 0,3 gram pr kg valleprotein til 0,48 gram kasein er taget af munden som en enkelt dosis.

For psoriasis, har 5 gram XP-828L valleprotein ekstrakt er taget gennem munden dagligt i 56 dage.

For vægttab, følgende former og / eller doser af valleprotein er taget gennem munden: Prolibra ™ i 12 uger, 240 kcal dagligt i to måneder 25 gram to gange dagligt i 12 uger, 1 liter en mælkebaseret valle drink , dagligt i 12 uger, 51-52 gram pakker med 27,5 gram af en ost-afledt valleprotein supplement (valleproteinkoncentrat-80), to gange dagligt i 23 uger, og Designer Whey® i otte uger.

For tandplak, valleprotein tandpasta og tandpulver (0-20 procent) er blevet anvendt i otte uger.

For allergi, har 10 gram valleprotein (HMS90 ™) er taget af munden to gange dagligt i en måned. Formler, der indeholder hydrolyserede valleproteiner er taget af munden i de første fire måneder hos spædbørn.

Bronkospasme (unormal lunge muskelsammentrækning)

For at reducere appetit, har 1 gram per kilogram eller op til 50 gram valleprotein blevet taget af munden som en enkelt dosis.

Burns

For brandsår, har kost suppleret med ultrafiltreret valleprotein er taget af munden.

For cerebral parese, er 2,8 g pr 100 ml hydrolyseret valleprotein taget gennem munden som et enkelt måltid via fødepumpen.

For cystisk fibrose, har 20 gram tryksat valle i æblemos taget gennem munden i 28 dage. En dosis på 10 gram valleprotein er taget gennem munden to gange dagligt i tre måneder.

For eksem, har delvist eller ekstensivt hydrolyserede valle modermælkserstatninger er taget af munden.

For HIV, er valleprotein blevet taget af munden en gang eller to gange dagligt i fire måneder, med den første dosis, der repræsenterer 20 procent af det samlede daglige protein, øges med 10 procent hver måned over tre måneder, indtil der dannes 50 procent af den samlede daglige protein krav.

For mitokondrie sygdomme, har 10 gram ProtherSOD® taget af munden dagligt i 60 dage.

For infektion, har 0,3 gram pr kg Beneprotein® blevet injiceret i venen hver morgen i op til 28 dage.

Kræft

Disse anvendelser er blevet testet i mennesker eller dyr. Sikkerhed og virkning er ikke altid blevet bevist. Nogle af disse betingelser er potentielt alvorlig, og bør evalueres af en kvalificeret sundhedsplejerske.

Cerebral parese

Grading rationale

Kroniske lungesygdomme

Nedenstående anvendelser er baseret på tradition eller videnskabelige teorier. De har ofte ikke er blevet grundigt testet på mennesker, og sikkerheden og effektiviteten er ikke altid blevet bevist. Nogle af disse betingelser er potentielt alvorlig, og bør evalueres af en kvalificeret sundhedsplejerske.

Forstoppelse

Cystisk fibrose (slim opbygning i lungerne)

Valleprotein kan sænke blodsukkeret. Forsigtighed tilrådes ved brug af medicin, der kan også sænker blodsukkeret. Personer, der tager medicin for diabetes gennem munden eller insulin bør overvåges nøje af en uddannet sundhedsmedarbejder, herunder en farmaceut. Medicin tilpasninger kan være nødvendige.

Valleprotein kan forårsage lavt blodtryk. Forsigtighed tilrådes hos mennesker, der tager medicin, der sænker blodtrykket.

Valleprotein kan øge risikoen for blødning, når det tages med lægemidler, som øger risikoen for blødning. Nogle eksempler indbefatter aspirin, antikoagulanter ( “blod fortyndingsmidler”) såsom warfarin (Coumadin®) eller heparin, trombocythæmmende lægemidler, såsom clopidogrel (Plavix®) og ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen (Motrin®, Advil ®) eller naproxen (Naprosyn®, Aleve®).

Valleprotein kan forstyrre den måde kroppen behandler visse lægemidler ved hjælp leverens “cytochrom P450” enzymsystem. Som et resultat, kan niveauerne af disse lægemidler ændres i blodet, og kan forårsage ændrede virkninger eller potentielt alvorlige bivirkninger. Folk bruger nogen medicin bør tjekke indlægssedlen, og tale med en uddannet sundhedsmedarbejder, herunder en farmaceut, om mulige interaktioner.

Valleprotein kan også interagere med stoffer, som påvirker appetitten, agenter, der påvirker blodkar bredde, agenter, der påvirker immunsystemet, agenter, der fremmer modermælk, agenter, der behandler unormal hjerterytme, midler, som behandler parasitter eller orme, albendazol, alkohol, alendronat , anti-allergi midler, antibiotika, cytostatika, anti-inflammatoriske midler, antiulcusmidler, antivirale midler, bone midler, kolesterolsænkende midler, dentale midler, fertilitetsmidler, hjerte midler, hormonale midler, indomethacin, jern salte, nyre midler, levodopa, lever agenter, lunge agenter, humørforandrende midler, muskel- midler, nervesystemet agenter, smertestillende, ydeevne ekstraudstyr agenter, hud agenter, mave og tarm agenter, vægttab agenter og sårhelende midler.

Valleprotein kan sænke blodsukkeret. Forsigtighed tilrådes ved brug af urter eller kosttilskud, der kan også sænker blodsukkeret. Blodsukkerniveauet kan kræve overvågning, og doser skal måske justeres.

Valleprotein kan forårsage lavt blodtryk. Forsigtighed tilrådes hos mennesker, der tager urter eller kosttilskud, der sænker blodtrykket.

Valleprotein kan øge risikoen for blødning, når det tages med urter og kosttilskud, der menes at øge risikoen for blødning. Flere tilfælde af blødning er rapporteret ved brug af Ginkgo biloba, og færre tilfælde med hvidløg og Savpalme. Talrige andre midler kan teoretisk øge risikoen for blødning, selv om dette ikke er blevet bevist i de fleste tilfælde.

Valleprotein kan forstyrre den måde kroppen behandler visse urter eller kosttilskud ved hjælp af leverens “cytochrom P450” enzymsystem. Som følge heraf kan niveauerne af andre urter eller kosttilskud ændres i blodet. Det kan også ændre virkningen at andre urter eller kosttilskud eventuelt har på P450-systemet.

Valleprotein kan også interagere med aminosyrer, anti-allergi urter og kosttilskud, antibakterielle midler, anticancer urter og kosttilskud, anti-inflammatoriske urter og kosttilskud, antioxidanter, ulcusbekæmpende urter og kosttilskud, antivirale urter og kosttilskud, ben urter og kosttilskud, calcium, kolesterol -lowering urter og kosttilskud, colostrum, kobber, kreatin, dental urter og kosttilskud, frugtbarhed urter og kosttilskud, folinsyre, fructooligosaccharider, urter og kosttilskud, der anvendes til hjerte, urter og kosttilskud, der påvirker appetit, urter og kosttilskud, der påvirker blodkar bredde , urter og kosttilskud, der påvirker immunsystemet, urter og kosttilskud, der fremmer bryst mælk, urter og kosttilskud, som behandling af unormal hjerterytme, urter og kosttilskud, der behandler parasitter eller orme, hormonelle urter og kosttilskud, jern, nyre urter og kosttilskud, leucin, limonen, lever urter og kosttilskud, lunge urter og kosttilskud, maltodextrin, humørforandrende urter og kosttilskud, muskel- urter og kosttilskud, nervesystem urter og kosttilskud, omega-3 fedtsyrer, smertestillende, ydeevne ekstraudstyr urter og kosttilskud, probiotika, selen , hud urter og kosttilskud, soja, spirulina, mave og tarm urter og kosttilskud, vitaminer, vægttab urter og kosttilskud, sårhelende urter og kosttilskud, og zink.

Denne information er baseret på en systematisk gennemgang af den videnskabelige litteratur, og blev peer reviewed og redigeret af bidragydere til Natural Standard Research Collaboration ().

monografi metodologi

2-Methyl butanal, 3-methyl butanal, 39kDa protein, sur valleprotein, Alacen®, a-lactalbumin, a-lactorphin, aminosyrer, antioxidanter, apolipoprotein H-lignende valleprotein, Beneprotein®, beta-lactoglobulin A, beta- lactoglobulin B, beta-lactoglobulin isoform A, beta-lactoglobulin isoform B, BiPRO®, råmælk valle, bovint serumalbumin (BSA), bovint transferrin, bovine valleproteinkoncentrat, forgrenet aminosyre, calcium, calmodulin, casein, cathepsin D, CD14, ost, ostevalle, kobber, hytteost valle, cystein, denatureret lactoperoxidase, Designer Whey® protein pulver, dimethyl sulfid, tidlig laktation protein, Enhanced Life Extension protein, EQUIPRO ™, FIL (Feedback hæmmer af amning), folacin -bindende protein, folat-bindende protein (FBP), Fonterra ™, Fonterra WPI 894, furosin, globulære protein, glutamin, glutathion, glykæmisk indeks sænkning peptidfraktion (GILP), glycolactin, glycomakropeptid (GMP), glycoprotein PP3, glycosyleret galdesalt stimuleret lipase (BSSL), gedemælk valle, ged valle, Gut Balance ™, HMS90 ™, hormoner, IgG1, IgG2, IgG rige fraktioner, Immun WPC-40 ™, Immunocal ™, Immnunofortis®, immunoglobuliner, Impact valleprotein, Lacprodan ® DI-3065, Lacprodan® DI-9213, Lacprodan® DI-9224, mælkealbumin, Lactermin ™, lactoferrin, lactoperoxidase, lactophorin, sen-amning protein, leucin, lysinoalanin, lysozym, magnesium, plastisk protein matrix (MPM), MBP, metionin, mælk, mælk grundlæggende protein, mælk bestanddel, mælkeprotein, mælkeprotein isolat, mælk proteosepepton-3, mineralsk valle koncentrat, MUC15, NAN-HA®, N-glycaner, NOP-47, NOP47, NZMP valleproteinkoncentrat 392 , Optimune ™, Peptamen @, phosphat, phosphoryleret beta-lactoglobulin, phosphoryleret valle, Prolibra ™, prosaposin, protein N-bundet homocystein, proteínas del Suero de la leche (spansk), PROther®, ProtherSOD®, salt valle, selen, serum albumin, sialinsyre, sød valle, transformerende vækstfaktor β, transformerende vækstfaktor-beta-2 (TGF-beta-2), trichosurin, Ultra Whey 90®, udenatureret valleprotein, vitamin B12, WE80BG, WGP-88, valle, surt valleprotein, valle fraktion, valle vækstfaktor ekstrakt, Wheygurte ™, vallepeptider, vallepermeat, valleproteinkoncentrat, valleproteinhydrolysat, valleproteinisolat, valle proteine, WPC-80, zink.

Den USA-Food and Drug Administration ikke strengt regulerer urter og kosttilskud. Der er ingen garanti for styrke, renhed og sikkerhed produkter, og effekter kan variere. Du bør altid læse varedeklarationen. Hvis du har en medicinsk tilstand, eller tager andre lægemidler, urter, eller kosttilskud, bør du tale med en kvalificeret læge, før du starter en ny behandling. Kontakt en sundhedsplejerske straks, hvis du oplever bivirkninger.

Undgå i mennesker med kendt allergi eller følsomhed over for mælk eller mejeriprodukter, herunder komælk, fåremælk, gedemælk, og hoppens mælk.

Allergiske reaktioner (herunder diarré, manglende trivsel, spædbarn kolik, udslæt og opkastning) er rapporteret med udsættelse for valle.

Valleprotein er sandsynligt sikkert for de fleste voksne, når de anvendes i mængder, der anbefales af producenten.

Dehydrering

Dental plak

Valleprotein er muligvis sikkert, når det tages gennem munden som en enkelt dosis på op til 50 gram, eller når 30 gram indtages gennem munden dagligt i seks måneder.

Valleprotein kan forårsage unormal hjerterytme, ændringer i kolesterolniveau, hovedpine, forøget diabetes risiko, øget fraktur eller osteoporose risiko, nyre-dysfunktion, leverskader, mave eller tarm symptomer (sure opstød, oppustethed, forstoppelse, kramper, gas, øget afføring , bevægelsesproblemer, kvalme, nedsat appetit, hævelse af lemmer, og maveproblemer) og tørst.

Valleprotein kan sænke blodsukkeret. Forsigtighed tilrådes hos mennesker med diabetes eller lavt blodsukker, og i dem, der tager stoffer, urter, eller kosttilskud, der påvirker blodsukkeret. Blodsukkeret kan være nødvendigt at blive overvåget af en uddannet sundhedsmedarbejder, herunder en farmaceut, og medicin justeringer kan være nødvendige.

Valleprotein kan øge risikoen for blødning. Forsigtighed tilrådes hos mennesker med blødningsforstyrrelser eller i de tager medicin, der kan øge risikoen for blødning. Dosisjusteringer kan være nødvendige.

Valleprotein kan forstyrre den måde kroppen behandler visse lægemidler ved hjælp leverens “cytochrom P450” enzymsystem.

Valleprotein kan forårsage lavt blodtryk. Der bør udvises forsigtighed hos personer med lavt blodtryk eller i de tager stoffer eller urter og kosttilskud, som sænker blodtrykket.

Døsighed eller sedation kan forekomme. Vær forsigtig, hvis køre bil eller betjene tunge maskiner.

Brug med forsigtighed hos mennesker, der tager medicin, herunder stoffer, som påvirker immunsystemet og agenter at sænke kolesterol.

Dialyse (en behandling for nyresvigt)

Diarre

Eksem (betændelse i huden og hævelse)

Motion ydeevne (og nyttiggørelse)

Træthed (i rygmarvsskade)

Gastrointestinal reflukssygdom (sure opstød)

Vækst

Høretab

forebyggelse Hjertesygdom

immunfunktion

Infektion

leverbetændelse

Mental ydeevne

mitokondriesygdomme

Myokloniske lidelser (pludselig, ukontrolleret muskel ryk)

Psoriasis (kronisk rødme og irritation)

Mavelidelser (korte gut syndrom)

Stress

H. pylori-infektion

Brug forsigtigt i mennesker med maven eller tarmen lidelser.

Undgå i mennesker med kendt allergi eller følsomhed over for mælk eller mejeriprodukter, herunder komælk, fåremælk, gedemælk, og hoppens mælk.

Undgå i mennesker, der undgår brugen af ​​mejeriprodukter.

Undgå at bruge valleprotein langsigtet og i store mængder.

Kun godkendte kilder af valleprotein bør anvendes i modermælkserstatninger.

Der er en mangel på videnskabelige beviser om brugen af ​​valleprotein under graviditet eller amning. Kun godkendte kilder af valleprotein bør anvendes i modermælkserstatninger. Allergiske reaktioner er blevet rapporteret med eksponering for valleprotein, herunder diarré, manglende trivsel, spædbarn kolik, og udslæt.

Abrahao V. nærende dysfunktionel tarm og valleprotein. Curr.Opin.Clin.Nutr Metab Care 2012,15 (5):. 480-484; Brewer MS. Reduktion af fedtindholdet i hakket oksekød uden at ofre kvalitet: en gennemgang. Meat.Sci 2012,91 (4):. 385-395; Burd NA, Andrews RJ, West DW, et al. Muskel tid under spænding under modstand øvelse stimulerer differentielle muskel protein sub-fraktionelle syntetiske reaktioner hos mænd. J Physiol 1-15-2012,590 (Pt 2):. 351-362; Gouni-Berthold I, Schulte DM, Krone W, et al. Vallen gæring produkt plastisk protein matrix nedsætter TAG koncentrationer hos patienter med det metaboliske syndrom: en randomiseret placebo-kontrolleret forsøg. Br.J Nutr 2012,107 (11):. 1694-1706, Gunnerud UJ, Heinzle C, Holst JJ, et al. Virkninger af præ-måltid drikkevarer med protein og aminosyrer på glykæmisk og metaboliske reaktioner ved en efterfølgende sammensat måltid. PLoS.One. 2012,7 (9):. E44731, Gunnerud U, Holst JJ, Ostman E, et al. De glykæmisk, insulinemic og plasma aminosyre svar til Equi-kulhydrat mælk måltider, en pilot undersøgelse af kvæg og modermælk. Nutr J 2012,11: 83.; Jain SK. L-cystein tilskud som en adjuverende behandling for type-2-diabetes. Can.J Physiol Pharmacol 2012,90 (8):. 1061-1064, Kerasioti E, Kiskini A, Veskoukis A, et al. Effekt af en særlig kulhydrat-protein kage på oxidativ stress markører efter udtømmende cykling i mennesker. Food Chem Toxicol. 2012,50 (8):. 2805-2810, Kreger JW, Lee Y, og Lee SY. Perceptuelle forandringer og førere af smag i højt proteinindhold ekstruderede snacks. J Food Sci 2012,77 (4):. S161-S169, Mortensen LS, Holmer-Jensen J, Hartvigsen ML, et al. Effekter af forskellige fraktioner af valleprotein på postprandiale lipid og hormon reaktioner i type 2-diabetes. Eur.J Clin.Nutr 2012,66 (7):. 799-805; Oftedal OT. Udviklingen af ​​mælk sekretion og dens gamle rødder. Dyr. 2012,6 (3):. 355-368; Ramos OL, Fernandes JC, Silva SI, et al. Spiselige film og belægninger fra valleproteiner: en gennemgang på formulering og på mekaniske og bioaktive egenskaber. Crit Rev.Food Sci Nutr 2012,52 (6):. 533-552; Ross EK, Gray JJ, Vinter AN, et al. Immunocal (R) og bevarelse af glutathion som et hidtil ukendt neurobeskyttende strategi for degenerative sygdomme i nervesystemet. Seneste Pat CNS.Drug Discov. 2012,7 (3):. 230-235; Sheikholeslami Vatani D og Ahmadi Kani Golzar F. Ændringer i antioxidant status og kardiovaskulære risikofaktorer af overvægtige unge mænd efter seks ugers tilskud af valleproteinisolat og styrketræning. Appetite 2012,59 (3):. 673-678; van calcar SC og Ney DM. Fødevarer fremstillet med glycomakropeptid, en lav-phenylalanin valleprotein, tilvejebringe en ny alternativ til aminosyre-baserede medicinske fødevarer til ernæring forvaltning af phenylketonuri. J Acad.Nutr Diet. 2012,112 (8): 1201-1210.

Denne evidensbaserede monografi er udarbejdet af The Natural Standard Research Collaboration

Højt blodtryk

Bruger baseret på tradition eller teori