valsartan (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Ud over at bruge denne medicin, behandling for din højt blodtryk kan omfatte vægtkontrol og ændringer i de typer af fødevarer, du spiser, især fødevarer med højt natrium (salt). Din læge vil fortælle dig, hvilke af disse er vigtigst for dig. Du bør tjekke med din læge, før du ændrer din kost.

Husk, at denne medicin ikke vil helbrede din højt blodtryk, men det hjælpe med at kontrollere det. Du skal fortsætte med at tage det som anvist, hvis du forventer at sænke dit blodtryk og holde det nede. Du har måske til at tage højt blodtryk medicin for resten af ​​dit liv. Hvis højt blodtryk ikke behandles, kan det medføre alvorlige problemer såsom hjertesvigt, karsygdomme, slagtilfælde, eller nyresygdom.

Du kan tage denne medicin med eller uden mad. Også tage medicinen på samme tidspunkt hver dag.

Tag alle andre lægemidler lægen har ordineret til at behandle din tilstand.

Hvis dit barn har en flydende form af medicin, ryste flasken i mindst 10 sekunder, før de giver en dosis.

Denne medicin kommer med en patientinformation insert. Læs og følg instruktionerne nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Opbevaring

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar flydende ved stuetemperatur i op til 30 dage, eller i køleskabet i op til 75 dage.