vancomycin (intravenøst) korrekt anvendelse

Dosering

Nogle lægemidler givet af injektion kan undertiden gives i hjemmet til patienter, som ikke behøver at være på hospitalet for fuld tid for behandling. Hvis du modtager denne medicin derhjemme, sørg du tydeligt forstå og følge lægens anvisninger omhyggeligt.

For at hjælpe rydde op i din infektion fuldstændigt, skal vancomycin gives for fuld tid for behandling, selvom du begynder at føle sig bedre efter et par dage. Også denne medicin virker bedst, når der er en konstant mængde i blodet. For at holde mængden konstant, skal vancomycin gives på en regelmæssig tidsplan.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.