varme-tåge versus cool-tåge luftfugter: der er bedre for en kold?

For deres sikkerhed, altid bruge cool-tåge befugtere for børn. Varmt vand eller damp fra en varm-tåge luftfugter eller damp vaporizer kan brænde et barn, hvis han eller hun kommer for tæt. I tilfælde af et olieudslip, kan varmt vand også brænde.

Luftfugtere tilføre fugt til luften, som kan hjælpe med at lette hoste og overbelastning på grund af en forkølelse. Warm-dug og cool-tåge befugtere er lige effektive i luftbefugtning. På det tidspunkt vanddampen når dit barns nedre luftveje, det er den samme temperatur, uanset om det startede varm eller kold.

Hvis du bruger en luftfugter, sørg for at holde den ren for at forhindre mineral oprustning og vækst af bakterier og skimmelsvampe. Luftfugtere, der holder stående vand, især cool-tåge befugtningsapparater, kan sprede disse materialer i luften. Warm-tåge befugtere generelt sprede mindre, hvis nogen, af disse materialer i luften.

Tømning af tanken og tørring alle overflader af befugteren dagligt er en måde til sikkert at holde den ren. Også overveje genopfyldning tanken med flaskevand, der er mærket “destilleret” eller “renset”, som begge indeholder lavere indhold af mineraler end de fleste vand fra hanen.

Med

besøge din læge