vemurafenib (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Medicin til behandling af kræft er meget stærke og kan have mange bivirkninger. Før du bruger denne medicin, skal du sørge for at forstå alle de risici og fordele. Det er vigtigt for dig at arbejde tæt sammen med din læge under behandlingen.

Tag denne medicin nøjagtigt som anvist, selvom du føler dig godt. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt.

Denne medicin kommer med en medicin guide. Det er meget vigtigt, at du læser og forstår disse oplysninger. Vær sikker på at spørge din læge om noget, du ikke forstår.

Synk tabletten hel med et glas vand. Må ikke knuse, knække eller tygge det.

Du kan tage denne medicin med eller uden mad.

Hvis du kaster op efter at have taget denne medicin, ikke tage en ekstra dosis. Vent og tage den næste dosis på det normale tidspunkt.

Opbevaring

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Hvis du glemmer en dosis, og det er mindre end 4 timer, indtil næste planlagte dosis, springe den glemte dosis og tage den næste dosis på det normale tidspunkt.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.